Kehonhuolto

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • d3 Kompressioteippi, liimaton 50mm

  6,95 

  Vihdoin urheiluteippi, joka ei tarraudu ihokarvoihin! Helposti käsin repäistävä, liimaton  D3 kompressioteippi, jota voidaan käyttää yleisesti nivelten sekä lihasten teippaamiseen tai suojaamaan muita teippauksia ja sidoksia. d3 kompressioteippi Cohesive sopii myös erinomaisesti kompressioksi turvotuksiin.

 • Mastercare Elegant Selänhoitopenkki

  1.045,00 

  Ammattikäyttöön suunniteltu, mutta hyvin kotiin ja työpaikolle soveltuva MasterCare Elegant selänhoitopenkki, jossa selkäranka venyy luonnollisesti. Jo 15 asteen kulmassa selkärangan ja nivelten kuormitus ja paine helpottuvat, lihakset rentoutuvat ja verenkierto paranee.

 • Mastercare polvituki selänhoitopenkkiin

  120,00 

  Lisävarusteena myytävä Mastercare polvituki sopii erityisesti alaselkäongelmista kärsiville. Polvituen avulla saat nostettua polvitaipeet ylöspäin kohotettuun asentoon, jolloin selkä pysyy suorampana penkkiä käytettäessä.

 • Mastercare Standard Selänhoitopenkki

  1.045,00 

  Stop selkävaivoille! Mastercare Standard selkäkippi on pro-tason selänhoitopenkki, joka soveltuu erilaisten selkäongelmien hoitoon kotona ja ammattikäytössä.

 • Mastercare tukityyny selänhoitopenkkiin

  35,00 

  Lisävarusteena myytävä Mastercare tukityyny, jota voidaan käyttää polvien alla, sekä selän tai niskan alla. Tukityyny parantaa asentoa selänhoitopenkin käytön aikana.

 • DUKE Fitness voimanauha

  Alkaen: 14,90 

  Tehoa voimaharjoitteluun, leuanvetoon ja muuhunkin vastusta kaipaaviin liikkeisiin Duke Fitness voimanauhoilla, joiden käyttö vastaa jäykkyydestä riippuen jopa kymmenien painokilojen nostoja! 4 eri jäykkyyttä: x-kevyt, kevyt, medium, vahva.

 • DUKE Fitness Jumppanauha

  8,90 

  Duke Fitness jumppakuminauhat ovat lateksia, ja niissä on 4 eri vahvuutta - kaiken kuntoisille. Mukana kuvallinen harjoitteluohje, antamaan vinkkejä omaan kuntoiluun ja terveyden ylläpitoon. Jumppanauhat soveltuvat hyvin monipuolisiin venyttely- ja lihaskuntoharjoitteisiin Jäykkyydet kevyt (keltainen), keskijäykkä (vihreä), jäykkä (sininen) ja extra-jäykkä (punainen).

 • DUKE Fitness jumppapallo

  19,90 

  DUKE Fitness jumppapallot erilaisiin tasapaino- ja venyttelyharjoituksiin. Isot koot erittäin hyviä myös istuimena, jolloin alaselän lihakset pysyvät kunnossa! Duke Fitness jumppapallot ovat korkealaatuista, kestävää ja helppohoitoista materiaalia. Värikkäässä pakkauksessa mukana kuvallinen harjoitusjuliste antamaan kuntoiluvinkkejä sekä pumppu. Mitat 55 cm, 65 cm ja 75 cm.

 • DUKE Fitness Core-Pilates-Jumpparulla 60cm

  29,60  19,90 

  Tehokas apuväline lihashuoltoon ja venyttelyyn nyt edullisesti! Napakka materiaali on tehokas hierontarullana ja kestävä käytössä. Koko 60x15cm, joka soveltuu myös sekärangan suuntaisesti asetettuna rintarangan avausliikkeisiin.

 • Duke Fitness Aerobicmatto, haitari

  17,90 

  Duke Fitness Aerobicmatto on haitarimallinen jumppamatto, ja siten kätevä pitää mukana ja säilyttää! Soveltuu monenlaiseen jumppaan ja liikuntaan alustaksi. Haitari, eri värejä. Mitat 100 cm x 40 cm x 1 cm.

 • DUKE Fitness Jumppamatto rulla

  10,90 

  Duke Fitness jumppamattorulla, jota on kokonsa vuoksi helppo käyttää ja pitää mukana. Eri värejä, mitat 120 cm x 60 cm. Maton paksuus on 7mm.

 • Out Of Stock

  DUKE Fitness Joogatiili

  7,90  5,00 

  Kevyt mutta kestävä Duke Fitness joogatiili eli block on erinomainen väline venyttelyyn ja muihin joogaliikkeisiin.