Kehonhuolto

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • d3 Kompressioteippi, liimaton 50mm

  6,95 

  Vihdoin urheiluteippi, joka ei tarraudu ihokarvoihin! Helposti käsin repäistävä, liimaton  D3 kompressioteippi, jota voidaan käyttää yleisesti nivelten sekä lihasten teippaamiseen tai suojaamaan muita teippauksia ja sidoksia. d3 Cohesive sopii myös erinomaisesti kompressioksi turvotuksiin.

 • Kimppatuote: Jumppamatto ja hierontarulla

  76,50  45,90 

  Kaksin aina parempi! Kimppatuotetarjous 2-puoleinen laadukas myös joogaan sopiva jumppamatto ja hierontarulla 60cm nyt superedullisesti!

 • Mastercare Elegant Selänhoitopenkki

  1.045,00 

  Ammattikäyttöön suunniteltu, mutta hyvin kotiin ja työpaikolle soveltuva MasterCare Elegant selänhoitopenkki, jossa selkäranka venyy luonnollisesti. Jo 15 asteen kulmassa selkärangan ja nivelten kuormitus ja paine helpottuvat, lihakset rentoutuvat ja verenkierto paranee.

 • Mastercare polvituki selänhoitopenkkiin

  120,00 

  Lisävarusteena myytävä Mastercare polvituki sopii erityisesti alaselkäongelmista kärsiville. Polvituen avulla saat nostettua polvitaipeet ylöspäin kohotettuun asentoon, jolloin selkä pysyy suorampana penkkiä käytettäessä.

 • Mastercare Standard Selänhoitopenkki

  1.045,00 

  Stop selkävaivoille! Mastercare Standard selkäkippi on pro-tason selänhoitopenkki, joka soveltuu erilaisten selkäongelmien hoitoon kotona ja ammattikäytössä.

 • Mastercare tukityyny selänhoitopenkkiin

  35,00 

  Lisävarusteena myytävä Mastercare tukityyny, jota voidaan käyttää polvien alla, sekä selän tai niskan alla. Tukityyny parantaa asentoa selänhoitopenkin käytön aikana.

 • VENYY Passiivinen Venytystanko

  149,00 

  Tuki- ja liikuntaelin vaivasi ovat hoidettavissa – ja se vie sinulta vain 3 minuuttia päivässä! VENYY perustuu tietyn mittaiseen ja painoiseen vipuvarteen, joka PASSIIVISESTI VENYTTÄÄ kehosi tärkeimpiä osia yhdellä helpolla liikkeellä. VENYY kirjaimellisesti tekee työn puolestasi ja mahdollistaa lihastesi rentoutumisen ja venymisen aivan uudella tavalla. Se vie vain 3 minuuttia päivässä eikä vaadi sinulta mitään.…

 • DUKE Fitness voimanauha

  Alkaen: 23,90 

  Tehoa voimaharjoitteluun, leuanvetoon ja muuhunkin vastusta kaipaaviin liikkeisiin Duke Fitness voimanauhoilla, joiden käyttö vastaa jäykkyydestä riippuen jopa kymmenien painokilojen nostoja! 4 eri jäykkyyttä: x-kevyt, kevyt, medium, vahva.

 • DUKE Fitness Jumppanauha

  8,90 

  Duke Fitness jumppakuminauhat ovat lateksia, ja niissä on 4 eri vahvuutta - kaiken kuntoisille. Pituus 1,2m, leveys n. 14cm. Mukana kuvallinen harjoitteluohje, antamaan vinkkejä omaan kuntoiluun ja terveyden ylläpitoon. Jumppanauhat soveltuvat hyvin monipuolisiin venyttely- ja lihaskuntoharjoitteisiin Jäykkyydet kevyt (keltainen), keskijäykkä (vihreä), jäykkä (sininen) ja extra-jäykkä (punainen).

 • DUKE Fitness jumppapallo

  19,90 

  DUKE Fitness jumppapallot erilaisiin tasapaino- ja venyttelyharjoituksiin. Isot koot erittäin hyviä myös istuimena, jolloin alaselän lihakset pysyvät kunnossa! Duke Fitness jumppapallot ovat korkealaatuista, kestävää ja helppohoitoista materiaalia. Värikkäässä pakkauksessa mukana kuvallinen harjoitusjuliste antamaan kuntoiluvinkkejä sekä pumppu. Mitat 55 cm, 65 cm ja 75 cm.

 • DUKE Fitness Core-Pilates-Jumpparulla 60cm

  29,60  19,90 

  Tehokas apuväline lihashuoltoon ja venyttelyyn nyt edullisesti! Napakka materiaali on tehokas hierontarullana ja kestävä käytössä. Koko 60x15cm, joka soveltuu myös sekärangan suuntaisesti asetettuna rintarangan avausliikkeisiin.

 • Duke Fitness Aerobicmatto, haitari

  17,90 

  Duke Fitness Aerobicmatto on haitarimallinen jumppamatto, ja siten kätevä pitää mukana ja säilyttää! Soveltuu monenlaiseen jumppaan ja liikuntaan alustaksi. Haitari, eri värejä. Mitat 100 cm x 40 cm x 1 cm.