Kehonhuolto

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • CEP run tights treenihousut 3.0, miesten

  129,90 

  CEP run tights treenihousut 3.0, miesten Huippulaatua treeniin! CEP run tights treenihousut 3.0 soveltuvat loistavasti pyöräilijöille, kestävyysurheiluun, fitness-treeniin, juoksijoille, polkujuoksuun, triathlonisteille, ja mihin tahansa liikuntaan, jossa kaivataan extratukea ja tehoja jaloille.  

 • d3 Kompressioteippi, liimaton 50mm

  6,95 

  Vihdoin urheiluteippi, joka ei tarraudu ihokarvoihin! Helposti käsin repäistävä, liimaton  D3 kompressioteippi, jota voidaan käyttää yleisesti nivelten sekä lihasten teippaamiseen tai suojaamaan muita teippauksia ja sidoksia. d3 kompressioteippi Cohesive sopii myös erinomaisesti kompressioksi turvotuksiin.

 • Mastercare Elegant Selänhoitopenkki

  1.045,00 

  Ammattikäyttöön suunniteltu, mutta hyvin kotiin ja työpaikolle soveltuva MasterCare Elegant selänhoitopenkki, jossa selkäranka venyy luonnollisesti. Jo 15 asteen kulmassa selkärangan ja nivelten kuormitus ja paine helpottuvat, lihakset rentoutuvat ja verenkierto paranee.

 • Mastercare polvituki selänhoitopenkkiin

  120,00 

  Lisävarusteena myytävä Mastercare polvituki sopii erityisesti alaselkäongelmista kärsiville. Polvituen avulla saat nostettua polvitaipeet ylöspäin kohotettuun asentoon, jolloin selkä pysyy suorampana penkkiä käytettäessä.

 • Mastercare Standard Selänhoitopenkki

  1.045,00 

  Stop selkävaivoille! Mastercare Standard selkäkippi on pro-tason selänhoitopenkki, joka soveltuu erilaisten selkäongelmien hoitoon kotona ja ammattikäytössä.

 • Mastercare tukityyny selänhoitopenkkiin

  35,00 

  Lisävarusteena myytävä Mastercare tukityyny, jota voidaan käyttää polvien alla, sekä selän tai niskan alla. Tukityyny parantaa asentoa selänhoitopenkin käytön aikana.

 • DUKE Fitness voimanauha

  Alkaen: 14,90 

  Tehoa voimaharjoitteluun, leuanvetoon ja muuhunkin vastusta kaipaaviin liikkeisiin Duke Fitness voimanauhoilla, joiden käyttö vastaa jäykkyydestä riippuen jopa kymmenien painokilojen nostoja! 4 eri jäykkyyttä: x-kevyt, kevyt, medium, vahva.

 • DUKE Fitness Jumppanauha

  8,90 

  Duke Fitness jumppakuminauha soveltuu hyvin monipuolisiin venyttely- ja lihaskuntoharjoitteisiin.

 • DUKE Fitness jumppapallo

  19,90 

  DUKE Fitness jumppapallot erilaisiin tasapaino- ja venyttelyharjoituksiin. Isompi koko erittäin hyvä myös istuimena, jolloin alaselän lihakset pysyvät kunnossa! Duke Fitness jumppapallot ovat korkealaatuista, kestävää ja helppohoitoista materiaalia. Värikkäässä pakkauksessa mukana kuvallinen harjoitusjuliste antamaan kuntoiluvinkkejä sekä pumppu. Mitat 55 cm, 65 cm ja 75 cm.

 • DUKE Fitness Hieronta-Jumpparulla 60cm

  29,60  19,90 

  Tehokas apuväline lihashuoltoon ja venyttelyyn nyt edullisesti! Napakka materiaali on tehokas hierontarullana ja kestävä käytössä. Koko 60x15cm, joka soveltuu myös selkärangan suuntaisesti asetettuna rintarangan avausliikkeisiin.

 • Duke Fitness Aerobicmatto, haitari

  17,90 

  Duke Fitness Aerobicmatto on haitarimallinen jumppamatto, ja siten kätevä pitää mukana ja säilyttää!

 • DUKE Fitness Jumppamatto rulla

  10,90 

  Duke Fitness jumppamattorulla, jota on kokonsa vuoksi helppo käyttää ja pitää mukana.

 • DUKE Fitness Joogatiili

  7,90  5,00 

  Kevyt mutta kestävä Duke Fitness joogatiili eli block on erinomainen väline venyttelyyn ja muihin joogaliikkeisiin.

 • Duke Fitness Core-Pilates-Jumpparulla 45cm

  29,90  17,90 

  Tehokas apuväline lihashuoltoon ja venyttelyyn! Duke Fitness jumpparullassa 45cm on hieman tiiviimpi ydin, jonka ansiosta rulla pysyy kuosissaan kovassakin käytössä pitkään.

 • DUKE Fitness Sormivahvistin

  6,90 

  DUKE Fitness sormivahvistin, jolla vahvistat tehokkaasti käden ja käsivarren lihaksia ja parannat käden ja sormien puristusvoimaa.

 • DUKE Fitness tasapainolauta

  29,90 

  Tehokasta syvien lihasten harjoittamista ja tasapainoaistin aktivointia Duke Fitness tasapainolaudalla. Tukeva muovirakenne, pinnassa luistoa estävät nystyrät. Laudan tehosteväri voi vaihdella.

 • DUKE Fitness tasapainolauta Woodie

  39,90 

  Tukeva puinen Duke Fitness tasapainolauta, jolla voit harjoittaa tasapainoa ja lihaskoordinaatiota. Puisen tasapainolaudan pinnassa on liukuesteet. Korkeus 7,5cm.

 • DUKE Fitness Vatsarulla

  14,90 

  Duke Fitness vatsarulla auttaa keskivartalon korsetin kuntoon ja antaa hyvästit selkävaivoille! Muotoillut kädensijat antavat pitävän otteen ja tuplapyörät tasapainottavat rullaa.

 • DUKE Fitness Jooga-jumppamatto

  39,90 

  Riittävän pitkä Duke Fitness jooga-jumppamatto monenlaiseen jumppaan ja liikuntaan. Jooga-jumppamatto on 5 mm paksu, taipuisaa, hyvin paikoilleen asettuvaa TPE materiaalia. Helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä. Matossa on hyvä iskunvaimennusominaisuus. Kaksipuoleinen, sini/harmaa. MITAT 173 x 61 x 0,5 cm

 • DUKE Fitness Jumppa-jooga-fitnessmatto NBR

  29,90 

  Jämäkkä Duke Fitness paksu ja käytössä miellyttävä jumppa-jooga-fitness matto monenlaiseen liikuntaan. Mitat 180cm x 60cm x 15mm.

 • Tecnovita Sonix Duo kasvohoitolaite

  329,00  249,00 

  Korkeataajuuksisella ultraäänellä toimiva SONIXDUO kasvohoitolaite on käänteentekevä väline taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Sonixduo elvyttää ihoa tehokkaasti ja tehostaa päivittäin käytettävien voiteiden vaikutusta.

 • DUKE Fitness tasapainotyyny

  24,90 

  Ilmatäytteinen istumatyyny soveltuu mainiosti tasapaino-, kordinaatio- ja lihasvoimaharjoituksiin. Duke Fitness tasapainotyyny on helppo ja edullinen tapa hoitaa itseään. Hierovan tyynyn voi myös asettaa ristiselän tueksi toimistossa tai vaikka autoa ajaessa. Istuessasi tasapainotyynyllä syvät vatsalihakset voimistuvat ja saat ergonomisen istuma-asennnon samalla kun pieni liike eli tasapainoilu voimistaa kehoasi ja parantaa ryhtiäsi. Tasapainotyyny on ihanteellinen ihmisille, jotka…

 • Tecnovita Edge vaaka weight and height

  59,00 

  Infrapunasäteellä toimiva pituuden mittaava vaaka, erittäin näppärä vaikkapa kaikille lapsiperheille! Tecnovita Edge paristoilla toimiva vaaka mittaa painon ja laskee painoindeksin, mutta ilmoittaa myös mittauslaitteen avulla käyttäjän pituuden.

 • DUKE Fitness hieronta-nystyräpallo

  Alkaen: 5,95 

  DUKE Fitness hieronta-nystyräpallo, jolla hierot ja aktivoit lihaksia!