Kuntoilutarvikkeet

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • DUKE Fitness kahvakuula 4 kg

  12,90  8,00 

  Kestävä ja kätevä DUKE Fitness 4kg kahvakuula joustavalla vinyylipinnoitteella. Loppuerä nyt edullisesti!

 • Kimppatuote: Käsipaino ja fitnesshanskat

  64,85  45,90 

  Kaksin aina parempi! Kimppatuotetarjous ladattava 10kg käsipaino ja fitnesshanskat nyt superedullisesti! 3 eri vaihtoehtoa hanskoissa! MAINITSE tilauksen komenttikenttään, mitkä ja minkä kokoiset fitnesshanskat tilaat!

 • DUKE Fitness Liquid Magnesium

  13,90 

  Laadukas tahnamainen Duke Fitness liquid magnesium tehostaa otetta urheilusuorituksissa ja soveltuu hienosti moniin urheilulajeihin! Pitoa otteeseen & parempi suoritus! Kuivuu nopeasti eikä sotke. 250ml pullo.

 • Duke fitness voimanostovyö
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Voimanostovyö

  44,90 

  Selälle vankkaa tukea kovassakin treenissä ja nostoharjoituksissa! Duke Fitness voimanostovyö on tukevaa, monikerroksista aitoa haljasnahkaa. Voimavyön vankat tikkaukset ja kätevä pikalukko tekevät vyöstä tukevan ja helpon käyttää! Pituudet 95 cm - S, 105 cm - M, 115 cm - L, 125 cm - XL, 135 cm - XXL. LISÄÄ NÄITÄ VÖITÄ SAAPUU VARASTOOMME NYT SYYSKUUN…

 • Out Of Stock

  Thera-Band Jumppanauha 45m

  Alkaen: 124,90 

  Thera-Band jumppanauhat 45 m. Laadukas ammattilaisten suosima jumppanauha erilaisiin venyttely- ja lihaskuntoharjoituksiin. Jäykkyydet Kevyt / keltainen , Medium / punainen , Jäykkä / vihreä , X-jäykkä / sininen.

 • DUKE Fitness voimanauha

  Alkaen: 14,90 

  Tehoa voimaharjoitteluun, leuanvetoon ja muuhunkin vastusta kaipaaviin liikkeisiin Duke Fitness voimanauhoilla, joiden käyttö vastaa jäykkyydestä riippuen jopa kymmenien painokilojen nostoja! 4 eri jäykkyyttä: x-kevyt, kevyt, medium, vahva.

 • DUKE Fitness Jumppanauha

  8,90 

  Duke Fitness jumppakuminauhat ovat lateksia, ja niissä on 4 eri vahvuutta - kaiken kuntoisille. Mukana kuvallinen harjoitteluohje, antamaan vinkkejä omaan kuntoiluun ja terveyden ylläpitoon. Jumppanauhat soveltuvat hyvin monipuolisiin venyttely- ja lihaskuntoharjoitteisiin Jäykkyydet kevyt (keltainen), keskijäykkä (vihreä), jäykkä (sininen) ja extra-jäykkä (punainen).

 • DUKE Fitness jumppapallo

  19,90 

  DUKE Fitness jumppapallot erilaisiin tasapaino- ja venyttelyharjoituksiin. Isot koot erittäin hyviä myös istuimena, jolloin alaselän lihakset pysyvät kunnossa! Duke Fitness jumppapallot ovat korkealaatuista, kestävää ja helppohoitoista materiaalia. Värikkäässä pakkauksessa mukana kuvallinen harjoitusjuliste antamaan kuntoiluvinkkejä sekä pumppu. Mitat 55 cm, 65 cm ja 75 cm.

 • DUKE Fitness Kuntopallo Slam Ball

  Alkaen: 23,90 

  Tehokasta liikuntaa ja jumppaa vastuksen tarjoavalla painollisella Duke Fitness Slam Ball kuntopallolla. Slam Ball kuntopallo on tavallista painopalloa pehmeämpi, joten maahanheitot onnistuvat tällä pallolla hyvin!

 • DUKE Fitness Core-Pilates-Jumpparulla 60cm

  29,60  19,90 

  Tehokas apuväline lihashuoltoon ja venyttelyyn nyt edullisesti! Napakka materiaali on tehokas hierontarullana ja kestävä käytössä. Koko 60x15cm, joka soveltuu myös sekärangan suuntaisesti asetettuna rintarangan avausliikkeisiin.

 • Duke Fitness Weight pro salihanskat men
  Out Of Stock

  DUKE Fitness weight Pro salihanskat men

  24,90 

  Tukeva miesten Duke Fitness salihanska, jossa istuvuutta lisäävä joustava kämmenselkä. Kämmenpuoli pehmustettu ja otekohdista vahvistettu, velcro-tarrakiinnitys. Duke Fitness weightpro fitnesshanskoja kokoina S, M, L ja XL.

 • DUKE fitness Kevlar Pro treenihanskat
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Kevlar Pro rannetukihanskat

  29,90 

  Pro-tason treenihanskat näppärällä rannetuella! Aitoa nahkaa ventiloiduin sormin. Duke Fitness Kevalr Pro rannetukihanskojen kämmenselkä hyvin joustavaa ja napakkaa Spandexia. Kämmenessä Kevlar-vahvistukset, ranteessa tukeva ranteen ympäri kierrettävä tukihihna velcro-tarrakiinnityksellä. Koot XS, S, M, L ja XL.