Kuntoilutarvikkeet

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • DUKE Fitness kahvakuula 4 kg

  12,90  8,00 

  Kestävä ja kätevä DUKE Fitness 4kg kahvakuula joustavalla vinyylipinnoitteella. Loppuerä nyt edullisesti!

 • DUKE Fitness miniloop hip circle

  Alkaen: 13,90 

  Duke Fitness miniloop Hip Circle voimaharjoitteluun, tehokkaaseen jalkatreeniin, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteluun. Edullinen hinta!

 • Kimppatuote: Käsipaino ja fitnesshanskat

  64,85  45,90 

  Kaksin aina parempi! Kimppatuotetarjous ladattava 10kg käsipaino ja fitnesshanskat nyt superedullisesti! 3 eri vaihtoehtoa hanskoissa! MAINITSE tilauksen komenttikenttään, mitkä ja minkä kokoiset fitnesshanskat tilaat!

 • Out Of Stock

  DUKE Fitness Liquid Magnesium

  13,90 

  Laadukas tahnamainen ja erittäin riittoisa Duke Fitness liquid magnesium tehostaa otetta urheilusuorituksissa ja soveltuu hienosti moniin urheilulajeihin! Pitoa otteeseen ja parempi suoritus! Kuivuu nopeasti eikä sotke. 250ml pullo.

 • DUKE Fitness Voimanostovyö, selälle vankkaa tukea kovassakin treenissä ja nostoharjoituksissa!Kätevä pikalukko tekee vyöstä tukevan ja helpon käyttää!
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Voimanostovyö

  44,90 

  Selälle vankkaa tukea kovassakin treenissä ja nostoharjoituksissa! Duke Fitness voimanostovyö on tukevaa, monikerroksista aitoa haljasnahkaa. Voimavyön vankat tikkaukset ja kätevä pikalukko tekevät vyöstä tukevan ja helpon käyttää! Pituudet 95 cm - S, 105 cm - M, 115 cm - L, 125 cm - XL, 135 cm - XXL.

 • Out Of Stock

  Thera-Band Jumppanauha 45m

  Alkaen: 124,90 

  Thera-Band jumppanauhat 45 m. Laadukas ammattilaisten suosima jumppanauha erilaisiin venyttely- ja lihaskuntoharjoituksiin. Jäykkyydet Kevyt / keltainen , Medium / punainen , Jäykkä / vihreä , X-jäykkä / sininen.

 • DUKE Fitness voimanauha

  Alkaen: 14,90 

  Tehoa voimaharjoitteluun, leuanvetoon ja muuhunkin vastusta kaipaaviin liikkeisiin Duke Fitness voimanauhoilla, joiden käyttö vastaa jäykkyydestä riippuen jopa kymmenien painokilojen nostoja! 4 eri jäykkyyttä: x-kevyt, kevyt, medium, vahva.

 • DUKE Fitness Jumppanauha

  8,90 

  Duke Fitness jumppakuminauha soveltuu hyvin monipuolisiin venyttely- ja lihaskuntoharjoitteisiin.

 • DUKE Fitness jumppapallo

  19,90 

  DUKE Fitness jumppapallot erilaisiin tasapaino- ja venyttelyharjoituksiin. Isompi koko erittäin hyvä myös istuimena, jolloin alaselän lihakset pysyvät kunnossa! Duke Fitness jumppapallot ovat korkealaatuista, kestävää ja helppohoitoista materiaalia. Värikkäässä pakkauksessa mukana kuvallinen harjoitusjuliste antamaan kuntoiluvinkkejä sekä pumppu. Mitat 55 cm, 65 cm ja 75 cm.

 • DUKE Fitness Kuntopallo Slam Ball

  Alkaen: 23,90 

  Tehokasta liikuntaa ja jumppaa vastuksen tarjoavalla painollisella Duke Fitness Slam Ball kuntopallolla. Slam Ball kuntopallo on tavallista painopalloa pehmeämpi, joten maahanheitot onnistuvat tällä pallolla hyvin!

 • DUKE Fitness Hieronta-Jumpparulla 60cm

  29,60  19,90 

  Tehokas apuväline lihashuoltoon ja venyttelyyn nyt edullisesti! Napakka materiaali on tehokas hierontarullana ja kestävä käytössä. Koko 60x15cm, joka soveltuu myös selkärangan suuntaisesti asetettuna rintarangan avausliikkeisiin.

 • Tukevat miesten DUKE Fitness weight pro salihanskat, joissa istuvuutta lisäävä joustava kämmenselkä.
  Out Of Stock

  DUKE Fitness weight Pro salihanskat men

  21,90 

  Tukeva miesten Duke Fitness salihanska, jossa istuvuutta lisäävä joustava kämmenselkä. Kämmenpuoli pehmustettu ja otekohdista vahvistettu, velcro-tarrakiinnitys. Duke Fitness weightpro fitnesshanskoja kokoina S, M, L ja XL.

 • DUKE fitness Kevlar Pro treenihanskat
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Kevlar Pro rannetuki salihanskat

  24,90 

  Pro-tason klassikkotreenihanskat näppärällä rannetuella! Aitoa nahkaa ventiloiduin sormin. Duke Fitness Kevalr Pro rannetuki salihanskojen kämmenselkä hyvin joustavaa ja napakkaa Spandexia. Kämmenessä Kevlar-vahvistukset, ranteessa tukeva ranteen ympäri kierrettävä tukihihna velcro-tarrakiinnityksellä. Koot XS, S, M, L ja XL.

 • Duke Fitness Ladies fitnesshanskat Lime 697x697, kt 60
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Ladies fitnesshanskat, Lime

  24,90  14,90 

  NYT EDULLISESTI! Naisille mitoitettu Duke Fitness ladies fitnesshanskat. Kämmenpuoli pehmustettua amaraa vahvistetuin otekohdin, kämmenselkä joustavaa spandexia ja tekstiiliä. Ranteessa napakka velcrotarrakiinnitys.

 • Duke Fitness ladies fitnesshanskat pink, 976x976, kt 150
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Ladies fitnesshanskat, Pink

  21,90 

  Naisille mitoitettu fitnesshanska. Hyvä istuvuus ja suoja käsille kovassakin treenissä!

 • Duke Fitness Basic salihanskat 852x730, kt83
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Salihanskat Basic

  9,90 

  DUKE Fitness Basic-hanska on kämmenpuolelta aitoa pehmustettua nahkaa, kämmenselän neulos puuvillaa. Monikäyttöiset fitnesshanskat, jotka soveltuvat saliharjoitteluun, soutuun, pyöräilyyn, ja moneen muuhun liikuntaan.

 • DUKE Fitness Painonnostovyö
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Painonnostovyö

  39,90 

  Duke Fitness painonnostovyö on paksua, öljyttyä aitoa nahkaa. Hyvä tuki selälle nostotreeneihin! Pituudet S / 95cm, M / 105cm, L / 115cm, XL / 125cm, XXL / 135cm

 • Duke Fitness nilkka-rannepainot
  Out Of Stock

  DUKE Fitness nilkka-rannepainot

  Alkaen: 10,90 

  Duke Fitness neopreeniset nilkka-rannepainot. 0,5 kg, 1 kg tai 2 kg. Tehokasta treenivastusta ranteisiin tai nilkkoihin kiinnitettynä! Myydään pareittain.

 • DUKE Fitness Ladattavat käsipainot
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Ladattavat käsipainot

  Alkaen: 34,95 

  Kumitetuilla levypainoilla varustettu Duke Fitness ladattava käsipaino. Kestävä umpiterästanko, karhennettu ja pitävä otekohta, turvalliset ja pitävät kierrelukot. Levyt 2,5kg, 1,25kg + tanko ja lukot. Saatavilla 10kg, 15kg ja 20kg painoina.

 • Out Of Stock

  DUKE Fitness Vinyylikäsipainot

  Alkaen: 6,90 

  DUKE Fitness vinyylikäsipainot 1,5 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg monipuolisiin lihaskuntoharjoituksiin.

 • Duke Fitness Aerobicmatto, haitari

  17,90 

  Duke Fitness Aerobicmatto on haitarimallinen jumppamatto, ja siten kätevä pitää mukana ja säilyttää!

 • DUKE Fitness Jumppamatto rulla

  10,90 

  Duke Fitness jumppamattorulla, jota on kokonsa vuoksi helppo käyttää ja pitää mukana.

 • DUKE Fitness Joogatiili

  7,90  5,00 

  Kevyt mutta kestävä Duke Fitness joogatiili eli block on erinomainen väline venyttelyyn ja muihin joogaliikkeisiin.

 • Duke Fitness Core-Pilates-Jumpparulla 45cm

  19,90  17,90 

  Tehokas apuväline lihashuoltoon ja venyttelyyn! Duke Fitness jumpparullassa 45cm on hieman tiiviimpi ydin, jonka ansiosta rulla pysyy kuosissaan kovassakin käytössä pitkään.

 • DUKE Fitness Dippivyö

  49,90 

  Duke Fitness dippivyö, jossa on ketju lisäpainolevyjä varten. Dippivyöllä tehostetaan dippi- ja kyykkyliikkeiden vaikutusta. Leveä vyö tukee hyvin selkää. Aitoa tukevaa nahkaa!

 • DUKE Fitness Sormivahvistin

  6,90 

  DUKE Fitness sormivahvistin, jolla vahvistat tehokkaasti käden ja käsivarren lihaksia ja parannat käden ja sormien puristusvoimaa.

 • DUKE Fitness Hyppynaru Basic

  5,90 

  Iloisen väriset Duke Fitness basic -hyppynarut kätevässä tuubikotelossa! Kohota aerobista kuntoasi ja tee samalla hyödyllistä luustonvahvistamista hyppien. Hyppynarulla hyppely vastaa jouksulenkkiä, joten hyppiminen on erittäin tehokasta ja helppoa kuntoilua!

 • DUKE Fitness Vetoremmit, tekstiili

  14,90  7,90 

  Duke Fitness Vetoremmit ovat napakkaa tekstiiliä, päässä lenkit, ja kämmennenen kohdalla pehmuste. Oiva apu nostotreeneihin! Tekstiilivetoremmit ovat vesipestävät, ja siten hygieeniset käytössä. Pituus 45 cm, leveys 4 cm.

 • DUKE Fitness painoliivi 10kg

  69,90 

  Säädettävä Duke Fitness painoliivi max. 10 kg tuo vastusta liikuntaan ja kehittää lihaskuntoa ja kestävyyttä erittäin tehokkaasti. 1 koko.

 • DUKE Fitness Polviside polvien tueksi ja suojaksi
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Polvisiteet 2,0m

  24,90 

  Suojaa ja tue polvet, ja tehosta siten treenejäsi. Duke Fitness polvisiteet on valmistettu paksusta elastisesta nylonista, joka tukee hyvin. Voit kietoa polvisiteet juuri itsellise sopiviksi, suoritusta vastaavaan tukitasoon. Velcrotarrakiinnitys. Pituus n.2 m.

 • DUKE Fitness Ranneside 45cm heavy

  14,90 

  Duke Fitness heavy rannetukisiteet ovat tukevaa, paksua elastista nylonia, ja antavat mainion tuen ranteille nosto- ja käsiä rasittavissa treeneissä. Ranneside peukalolenkillä ja tarrakiinnityksellä.

 • DUKE Fitness tasapainolauta

  29,90  22,90 

  Tehokasta syvien lihasten harjoittamista ja tasapainoaistin aktivointia Duke Fitness tasapainolaudalla.

 • DUKE Fitness nostohanska all leather XL

  19,90  9,95 

  Duke Fitness all leather nostohanska on tukevaa haljasnahkaa, spandex-kämmenselällä. Hieman pidemmät sormiosuudet suojaavat käsiä ja sormia nostotreeneissä.

 • DUKE Fitness Voimistelurenkaat ABS

  49,90 

  Duke Fitness Voimistelurenkaat ovat kevyet ja helposti asennettavat. ABS -muovista valmistetut voimistelurenkaat monipuolisiin kehonpainoharjoituksiin.  

 • DUKE Fitness Voimistelurenkaat wood

  55,90  44,90 

  Duke Fitness voimistelurenkaat wood ovat kevyet ja helposti asennettavat. Aidosta puusta valmistetut voimistelurenkaat erittäin monipuolisiin kehonpainoharjoituksiin. Setti sisältää kaksi rengasta ja kaksi kestävästä nailonista valmistettua säädettävää hihnaa.

 • DUKE Fitness tasapainolauta Woodie

  39,90 

  Tukeva puinen Duke Fitness tasapainolauta Woodie, jolla voit harjoittaa tasapainoa ja lihaskoordinaatiota.  

 • DUKE Fitness leuanvetotanko seinään

  89,90 

  Seinään kiinnitettävä, tukeva Duke Fitness leuanvetotanko. Monipuoliset otevaihtoehdot mahdollistavat monipuolisen, eri liikkeillä tehtävän rekkiharjoittelun! Valitse kiinnitysruuvit seinäpinnan mukaisesti.

 • DUKE Fitness Vatsarulla

  12,90 

  Duke Fitness vatsarulla auttaa keskivartalon korsetin kuntoon ja antaa hyvästit selkävaivoille! Yksinkertainen väline, mutta supertehokas!

 • DUKE Fitness Jooga-jumppamatto

  39,90 

  Riittävän pitkä Duke Fitness jooga-jumppamatto monenlaiseen jumppaan ja liikuntaan. Jooga-jumppamatto on 5 mm paksu, taipuisaa, hyvin paikoilleen asettuvaa TPE materiaalia. Matossa on hyvä iskunvaimennusominaisuus.

 • DUKE Fitness Hyppynaru, nahkaa, painoilla

  18,90 

  Duke Fitness hyppynaru, jonka kahvoissa on lisäpainot. Hyppynaru aitoa nahkaa.

 • Duke Fitness Speed-vaijerihyppynaru, punainen

  18,90 

  Hyppynaru – kestävänä vaijerina! Vaijerihyppis on ns. speedhypynaru,joka soveltuu hyvin mm. crossfit-harjoitteluun. Pituus n. 270 cm, kahvoissa laakerimekanismit. Kahvaväri punainen.

 • DUKE Fitness Ranneside 45cm super heavy

  18,90 

  DUKE Fitness ranneside Super Heavy 45cm on tuhti tuki ranteille kovaankin harjoitteluun ja tukitarpeeseen. Peukalolenkki ja tarrakiinnitys. Pituus n. 45 cm.

 • DUKE Fitness Jumppa-jooga-fitnessmatto NBR

  29,90 

  Jämäkkä Duke Fitness paksu ja käytössä miellyttävä jumppa-jooga-fitness matto sopii monenlaiseen liikuntaan. Mitat 180cm x 60cm x 15mm.

 • Duke Fitness Speed-vaijerihyppynaru, musta

  18,90 

  Duke Fitness hyppynaru – kestävänä vaijerina! Vaijerihyppis on ns. speed-hyppynaru, joka soveltuu hyvin mm. nyrkkeily- ja crossfit-harjoitteluun.

 • DUKE Fitness Ovirekki

  19,90 

  Riipu itsesi vetreäksi! Duke Fitness ovirekki on säädettävä, kromattu tanko, jossa otekohdissa on solukumipehmuste. Mukana karmeihin kiinnitettävät, turvallisuutta lisäävät tapit. Säädettävissä 72 cm - 90 cm välille.

 • DUKE Fitness Hyppynaru, nahka

  16,90 

  Duke Fitness Hyppynaru – aitona nahkaisena ja kestävillä ja tukevilla puukahvoilla! Erittäin tukeva ja stydi hyppis tositoimiin. Pituus n. 270 cm, kahvoissa laakerimekanismit.

 • DUKE Fitness tasapainotyyny

  24,90 

  Ilmatäytteinen tasapainotyyny soveltuu mainiosti tasapaino-, kordinaatio- ja lihasvoimaharjoituksiin. Duke Fitness tasapainotyyny on helppo ja edullinen tapa hoitaa itseään. Hierovan tyynyn voi myös asettaa ristiselän tueksi toimistossa tai vaikka autoa ajaessa. Istuessasi tasapainotyynyllä syvät vatsalihakset voimistuvat ja saat ergonomisen istuma-asennnon samalla kun pieni liike eli tasapainoilu voimistaa kehoasi ja parantaa ryhtiäsi. Tasapainotyyny on ihanteellinen ihmisille, jotka…

 • DUKE Fitness hieronta-nystyräpallo

  Alkaen: 5,95 

  DUKE Fitness hieronta-nystyräpallo, jolla hierot ja aktivoit lihaksia!

 • DUKE Fitness Hieronta-Jumpparulla 33cm

  19,90 

  Tehokas apuväline lihashuoltoon ja venyttelyyn! Napakka rouheakuvoinen Duke Fitness hierontarullan materiaali on tehokas hierontarullana ja kestävä käytössä. Rullan väri vaihtelee. Koko 33x13cm.

 • DUKE nostohanska Lady L

  29,90  10,00 

  Naisten mitoituksella oleva laadukas salihanska. Kämmenpuoli pehmustettua nahkaa, kämmenselkä joustavaa lycraa ja tekstiiliä. Ranteessa napakka ja leveä velcrotarrakiinnitys.

 • DUKE nostohanska Lady XL

  29,90  10,00 

  Naisten mitoituksella oleva laadukas salihanska. Kämmenpuoli pehmustettua nahkaa, kämmenselkä joustavaa lycraa ja tekstiiliä. Ranteessa napakka ja leveä velcrotarrakiinnitys.

 • DUKE Fitness Core-Pilates-Jumpparulla 90cm

  39,90 

  Tehokas apuväline lihashuoltoon ja venyttelyyn! Napakka materiaali on tehokas ja kestävä käytössä. Pitkällä rullaa saa tehokkaasti venytettyä rintarankaa ja selkää, ja pituutensa ansiosta rullaa on tasapainoinen käyttää eri venytyksissä ja hierontaliikkeissä. Rullan väri musta.

 • DUKE Fitness Vetoremmit, nahka

  19,90 

  Suositut Duke Fitness vetoremmit ovat aitoa nahkaa, ja niissä on päässä lenkit. Pituus 45 cm, leveys 4 cm. Tehokas apu nostotreeneihin ja miellyttvän tuntuiset käytössä!

 • Swing Stick To Go pakkaus
  Out Of Stock

  Swing Stick To Go

  39,90  29,90 

  Swing Stick to Go on kahdesta liitettävästä osasta koostuva tehokas syvien lihasten treeniväline. Swing Stickin pieni värähtelyliike aktivoi kehon reaktiokykyä ja syviä lihaksia, ja on erittäin hyvä mm. selän vahvistamiseen, ja siten selkävaivojen ehkäisyyn. Mukana DVD, josta saa hyviä jumppa- ja käyttövinkkejä!

 • DUKE Fitness Magnesium

  29,95 

  Pitoa otteeseen! Duke Fitness magnesium myydään 8:na yksittäispakattuna magnesiumpalana.