Voimaharjoittelu

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • DUKE Fitness lisälevy olympic 50mm

  Alkaen: 8,00 

  Levypainot 50mm sopivat laakeroituihin painonnostotankoihin. Duke Fitness lisälevy on valmistettu kestävästä ja tukevasta raudasta. Myydään pareittain.

 • DUKE Fitness pikalukot 50 mm

  19,00 

  Duke Fitness pikalukot on suunniteltu nopeaan ja näppärään levypainojen lukitsemiseen laakeroituihin painonnostotankohin.  

 • Kimppatuote: Käsipaino ja fitnesshanskat

  64,85  45,90 

  Kaksin aina parempi! Kimppatuotetarjous ladattava 10kg käsipaino ja fitnesshanskat nyt superedullisesti! 3 eri vaihtoehtoa hanskoissa! MAINITSE tilauksen komenttikenttään, mitkä ja minkä kokoiset fitnesshanskat tilaat!

 • DUKE Fitness levypainoteline

  199,00 

  Tyylikäs ja tukeva metallinen Duke Fitness levypainoteline erilaisille ja -kokoisille painonlevyille. Leveät tukijalat tekevät telineestä tukevan. Lattiamalli.

 • DUKE Fitness Ladattavat käsipainot
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Ladattavat käsipainot

  Alkaen: 34,95 

  Kumitetuilla levypainoilla varustettu Duke Fitness ladattava käsipaino. Kestävä umpiterästanko, karhennettu ja pitävä otekohta, turvalliset ja pitävät kierrelukot. Levyt 2,5kg, 1,25kg + tanko ja lukot. Saatavilla 10kg, 15kg ja 20kg painoina.

 • Duke Fitness hauistanko 30mm

  49,90 

  Tehokasta ylävartalo- ja käsivarsitreenia! Duke Fitness hauistanko on 115cm kromattu umpimutkatanko, jossa otekohdat on karhennettu pitävän otteen aikaansaamiseksi. Hausitangossa on kierrepäät ja turvalliset kierrelukot. Oteleveys n. 85cm, päiden pituus n. 15 + 15 cm.  

 • Duke Fitness Lisälevy levypaino rauta
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Lisälevy rauta

  Alkaen: 7,90 

  30mm painonnnosto- ja hauistankoihin soveltuvat rautalisälevyt tukevaa ja kestävää umpirautaa, kumitettuina. Kumitus säästää lattiapintoja, ja estää levyjen kolisemista toisiaan vasten. Painot 1,25 kg, 2,5 kg, 5,0 kg ja 10,0 kg. Väri musta.  

 • Duke Fitness levypaino vinyyli 30mm, keskitetty
  Out Of Stock

  Duke Fitness levypaino vinyyli

  Alkaen: 7,90 

  30mm painonnosto- ja hauistankoihin soveltuvat vinyylipintaiset lisälevyt. Levypaino pinnaltaan kestävää vinyyliä. Väri musta. Painot 1,25 kg, 2,5 kg, 5,0 kg ja 10 kg. Hinta per kappale. Myyntierä 2 kpl eli pari.

 • Duke Fitness Käsipainotanko 30 mm

  19,90 

  Kestävä 30mm umpiterästä oleva Duke Fitness käsipainotanko, karhennettu ja pitävä otekohta, turvalliset ja pitävät kierrelukot. Kätevä pari esim. Duke Fitness 50 kg vinyylisarjalle, jolloin saat levypainot käyttöön myös käsitreenejä varten! kts. http://www.liikuntaliike.fi/tuote/duke-fitness-50-kg-vinyylisarja/ Levypainoja tilattavissa erikseen.  

 • DUKE Fitness kolmiokahva

  35,90 

  Erilaisiin taljavetoharjoituksiin sopiva kolmiomainen Duke Fitness kaksoiskahva. Erittäin tukevaa salitasoista tekoa, kädensijat kumitettu, ja siten liukumattomat.

 • DUKE Fitness Vetokahva, yhden käden

  30,90 

  Taljavetoharjoituksiin kätevä yhdenkäden Duke Fitness vetokahva. Soveltuu hyvin myös ristitaljaan. Valmistettua laadukkaasta metallista, kädensija kumitettu ja liukumaton.

 • DUKE Fitness ruuvilukot 50 mm

  49,90 

  Tukeva, stydi ja kestävä Duke Fitness painelukko laakeroiduille painonnostotangoille, millä raskaatkin levypainot pysyvät tangossa paikoillaan. Paino 5 kg / pari, 50mm laakerodulle Olympic tangoille. Myydään pareittain.