Voimaharjoittelu

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • DUKE Fitness kahvakuula 4 kg

  12,90  8,00 

  Kestävä ja kätevä DUKE Fitness 4kg kahvakuula joustavalla vinyylipinnoitteella. Loppuerä nyt edullisesti!

 • DUKE Fitness levypaino olympic 50mm

  Alkaen: 8,00 

  Levypainot 50mm sopivat laakeroituihin painonnostotankoihin. Duke Fitness lisälevy on valmistettu kestävästä ja tukevasta raudasta. Myydään pareittain.

 • DUKE Fitness pikalukot 50mm

  19,00 

  Duke Fitness pikalukot  50mm on suunniteltu nopeaan ja näppärään levypainojen lukitsemiseen laakeroituihin painonnostotankohin.  

 • Kimppatuote: Käsipaino ja fitnesshanskat

  64,85  45,90 

  Kaksin aina parempi! Kimppatuotetarjous ladattava 10kg käsipaino ja fitnesshanskat nyt superedullisesti! 3 eri vaihtoehtoa hanskoissa! MAINITSE tilauksen komenttikenttään, mitkä ja minkä kokoiset fitnesshanskat tilaat!

 • DUKE Fitness levypainoteline

  199,00 

  Tyylikäs ja tukeva metallinen Duke Fitness levypainoteline erilaisille ja -kokoisille painonlevyille. Leveät tukijalat tekevät telineestä tukevan. Lattiamalli.

 • Duke fitness voimanostovyö
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Voimanostovyö

  44,90 

  Selälle vankkaa tukea kovassakin treenissä ja nostoharjoituksissa! Duke Fitness voimanostovyö on tukevaa, monikerroksista aitoa haljasnahkaa. Voimavyön vankat tikkaukset ja kätevä pikalukko tekevät vyöstä tukevan ja helpon käyttää! Pituudet 95 cm - S, 105 cm - M, 115 cm - L, 125 cm - XL, 135 cm - XXL. LISÄÄ NÄITÄ VÖITÄ SAAPUU VARASTOOMME NYT SYYSKUUN…

 • DUKE Fitness voimanauha

  Alkaen: 14,90 

  Tehoa voimaharjoitteluun, leuanvetoon ja muuhunkin vastusta kaipaaviin liikkeisiin Duke Fitness voimanauhoilla, joiden käyttö vastaa jäykkyydestä riippuen jopa kymmenien painokilojen nostoja! 4 eri jäykkyyttä: x-kevyt, kevyt, medium, vahva.

 • DUKE Fitness Ladattavat käsipainot
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Ladattavat käsipainot

  Alkaen: 34,95 

  Kumitetuilla levypainoilla varustettu Duke Fitness ladattava käsipaino. Kestävä umpiterästanko, karhennettu ja pitävä otekohta, turvalliset ja pitävät kierrelukot. Levyt 2,5kg, 1,25kg + tanko ja lukot. Saatavilla 10kg, 15kg ja 20kg painoina.

 • Duke Fitness hauistanko 30mm

  49,90 

  Tehokasta ylävartalo- ja käsivarsitreenia! Duke Fitness hauistanko on 115cm kromattu umpimutkatanko, jossa otekohdat on karhennettu pitävän otteen aikaansaamiseksi. Hausitangossa on kierrepäät ja turvalliset kierrelukot. Oteleveys n. 85cm, päiden pituus n. 15 + 15 cm.  

 • Duke Fitness levypaino vinyyli 30mm, keskitetty
  Out Of Stock

  Duke Fitness levypaino vinyyli

  Alkaen: 7,90 

  30mm painonnosto- ja hauistankoihin soveltuvat vinyylipintaiset lisälevyt. Levypaino pinnaltaan kestävää vinyyliä. Väri musta. Painot 1,25 kg, 2,5 kg, 5,0 kg ja 10 kg. Hinta per kappale. Myyntierä 2 kpl eli pari.

 • Duke Fitness Käsipainotanko 30mm

  19,90 

  Kestävä umpiterästä oleva Duke Fitness käsipainotanko 30mm tangolla! Mukana kätevät kierrelukot. Kätevä pari esim. Duke Fitness 50 kg vinyylisarjalle, jolloin saat levypainot käyttöön myös käsitreenejä varten! kts. http://www.liikuntaliike.fi/tuote/duke-fitness-50-kg-vinyylisarja/ Levypainoja tilattavissa erikseen.  

 • DUKE Fitness kolmiokahva

  35,90 

  Erilaisiin taljavetoharjoituksiin sopiva kolmiomainen Duke Fitness kaksoiskahva. Erittäin tukevaa salitasoista tekoa, kädensijat kumitettu, ja siten liukumattomat.