Liikunta- ja hyvinvointikirjallisuus

Ihania, inspiroivia ja mielenkiintoisia kirjoja ja oppaita

Laskimme usean kirjan hintaa kevään kunniaksi, ja lisäsimme uutuuksia valikoimaamme. Mukana on kaikkea kivaa ja hyödyllistä liikuntaan sekä terveelliseen ja aktiiviseen elämään! Tarjoamme myös mielenkiintoisia elämäkertoja urheilijoista.

Tulossa myös monipuolinen valikoima vinkkejä ja linkkejä aktiivilomiin ja liikuntamatkoihin omana osastonaan!

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • Palaudu ja vahvistu

  28,00 

  Vähennä stressiä ja jaksa paremmin Tätä on toivottu! Suosikkikirjailijan opas arjen palautumiseen. Ehditkö palautua arjen kiireistä? Kaisa Jaakkolan kirja opettaa palautumisen taitoja, jotka vähentävät väsymystä ja vahvistavat jaksamista arjessa.

 • Tie tasapainoon

  34,00 

    Tie tasapainoon Teos jatkaa aiemmin ilmestyneen Chakrapolun jalanjäljillä, mutta vie itsetutkiskelun vielä pidemmälle. Joogaharjoitteet, kirjoitusharjoitukset ja muut tehtävät auttavat sinua viikko kerrallaan syventämään itsetietoisuuttasi.

 • Jutan energisoiva dieettikirja

  19,90 

  Kolme huippudieettiä samoissa kansissa: pH, detox ja antiaging.Testaa, mikä dieetti sopii sinulle: https://jutandieettikirja.fi/

 • Jutan voimakirja

  19,90 

  Jutan opit ja parhaat vinkit henkiseen ja fyysiseen hyvään oloon! Jutta Gustafsberg paljastaa kirjassaan oman hyvinvointinsa ja menestyksensä salaisuudet. Jos kaipaat elämääsi muutosta, seuraa Jutan esimerkkiä! Mukana parhaat kotijumppaohjeet ja top 10 -kuntosaliohjeet sekä ravitsemustietoa.

 • Kasvis

  19,90 

  Suomalaista parasta kasvisruokaa! Hanna Hurtan uusi kasvisruokakirja on monipuolisin opas kasvisruokien pariin. Siitä löydät ratkaisut niin kiireisen arkeen kuin sunnuntaipäivällisillekin. Näillä ohjeilla syöt hyvin sesonkien mukaan, edullisesti ja turhia kikkailematta. Ohjeissa kerrotaan sekä vegaaniset että gluteenittomatkin vaihtoehdot.

 • Hyvinvoiva nainen

  36,90 

  Miten olla hyvinvoiva nainen? huippulääkäri Pippa Laukka kertoo, miten ylläpitää terveyttä, hyvää oloa ja kauneutta läpi elämän.

 • Luonnollisesti paras

  29,90 

  Luonnollisesti paras on kirja nuoren naisen hyvinvointiin.

 • Luonnosta lautaselle

  19,90 

  Villiyrttibuumi valloittaa! Luonnosta lautaselle esittelee 53 luonnonkasvia ja 88 herkullista reseptiä. Löydä luonnon ehtymätön aarreaitta! Käenkaalilimonadi vilvoittaa kesäkuumalla, siankärsämöfocacciasta taiot hetkessä ihanan retkievään ja piharatamomunakas maistuu niin aamu- kuin välipalaksi.

 • Maratonmimmi

  16,90 

      Maratonmimmi kertoo, miten sohvalta pääsee maratonin maaliin. Innostavasti ja pilke silmäkulmassa kirjoitettu opaskirja kokoaa yhteen arkijuoksijan mieltä askarruttavat kysymykset.

 • Ylös, ulos treenaamaan

  29,90 

  Ylös sohvalta ja ulos treenaamaan! Kirja inspiroi liikkumaan ulkona.

 • Olgan vegekirja

  19,90 

    Olgan vegekirja yhdistää herkullisen ennakkoluulottomasti maalaistalon ruokaperinteitä ja modernia kasvisruokaa: ruisleipää, kotijuustoa, värikkäitä keittoja, kesäkurpitsapihvejä, chiliä ja papuja, itse tehtyä fetaa, jogurttijäätelöä. Niin hyvää, että hurmaa vannoutuneet lihansyöjätkin!

 • Perinneruokaa prkl

  29,90 

  Klassikkoreseptien uusi ilme - Perinneruokaa prkl tarttuu tuttuihin ruokiin reippaalla otteella. Kirja sukeltaa perinteisen suomalaisen keittiön maailmaan konstailematta ilman ennakkoluuloja. Hyvät maut yhdistetään rohkeasti moderniin muotoon. Perinteisiä reseptejä höystetään yllättävilläkin valinnoilla, kun Suomen luonnon antimet kohtaavat villit innovaatiot.

 • Personal Brainer

  19,90 

    Personal Brainer tarjoaa lukijalle paitsi tietoa uusista ja perinteisistä aivojumpan ja mielenhuollon menetelmistä, myös konkreettisen aivokunto-ohjelman. Kirja opastaa, miten aivojen muovautuvuuden voi valjastaa palvelemaan omia yksilöllisiä tarpeita ja harjoitella esimerkiksi terävämmäksi havainnoijaksi, paremmaksi rentoutujaksi, taitavammaksi keskittyjäksi tai luovemmaksi ongelmanratkaisijaksi.

 • Reipas, rakas raskaus

  33,90 

    Monipuolinen hyvinvointikirja raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville! Mitä syödä, miten liikkua ja levätä, jotta vointi olisi paras mahdollinen?

 • Ruokarytmi

  19,90 

    Tue sopivalla ruokarytmillä jaksamistasi ja aineenvaihduntaasi. Tästä herkullisesta reseptikirjasta ei tietoa puutu! Elintarviketieteiden lisensiaatti Eeva Voutilainen ja ruokatoimittaja Soili Soisalo tuovat uusimman tutkimustiedon ja mutkattomat reseptit suomalaisten ruokapöytiin. Syöminen vaikuttaa elimistön luontaiseen vuorokausirytmiin. Säännöllinen ruokailu tahdittaa sisäisiä kelloja, mikä auttaa painonhallinnassa ja tukee aineenvaihduntaa.  Rauhallisen ruokailun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta!

 • SimplyWell – Neljä askelta terveyteen

  19,90 

      Hyvinvoinnin opas, jossa käydään läpi ne tekijät, joiden avulla jokainen voi parantaa terveyttään ilman lääkkeitä.Liike, ravinto, mieli ja lepo muodostavat terveen elämän perustan.

 • Tahdonvoiman käyttöohje

  19,90 

  Tahdonvoiman on osoitettu olevan yksi keskeisistä menestyksen salaisuuksista. Kirjan erittäin käytännönläheisillä työkaluilla valjastat tahdonvoimasi parhaalla tavalla käyttöösi ja alat saamaan asioita aikaan.

 • Tare

  19,90 

  Tarmo Uusivirta oli nyrkkeilijänä poikkeuslahjakkuus, joka ei urallaan koskaan päässyt aivan niin pitkälle kuin hänen lahjansa urheilijana olisivat edellyttäneet. "Lahjakas nyrkkeilijä, äärimmäisen tinkimätön harjoittelija. Herkkä urheilija. Kovalyöntinen, erittäin monipuolinen. Yksi kautta aikain parhaista suomalaisnyrkkeilijöistä, vaikea laittaa järjestykseen. Näin kovia urheilijoita kuin Tarmo Uusivirta oli, syntyy Suomeen yksi viidessäkymmenessä vuodessa."- Aarno Luoma

 • Tee itsestäsi mestariajattelija

  11,90 

    Kirjassa opastetaan ihmismielen perusteiden äärelle käytännönläheisellä ja innostavalla tyylillä. Kirja auttaa ottamaan omat ajatukset haltuun. Teoksessa käsiteltävien menetelmien avulla eliminoit työperäisen stressin, opit olemaan huolehtimatta asioista, joihin et voi vaikuttaa ja opit hyödyntämään ympäristöäsi tehokkaasti.

 • Tunne lukkosi – vapaudu tunteiden vallasta

  33,90 

    Testaa, työstä ja opi toimimaan toisin. Tunnelukot vaikuttavat minäkuvaamme. Minäkuvan tiedostava kehittäminen opettaa ja auttaa toimimaan toisin. Parantunut itsetuntemus antaa mahdollisuuden kasvaa vahvempaan aikuisuuteen. Kirja tarjoaa työkaluja tunnelukkojen työstämiseen. Kirja sisältää uusia testejä ja harjoituksia, joiden avulla tunnelukkojen murtaminen voi alkaa.

 • Väkevä elämä

  32,90 

    Treeni, ravinto ja elämäntavat muodostavat terveyden ja suorituskyvyn perustan. Löydä juuri sinulle sopivat arvot ja toimintatavat niin liikkumisen, syömisen kuin elämäntapojenkin suhteen, mielekästä arkea unohtamatta.  

 • Valheiden ketju

  9,90 

  Tyhjentävä kertomus yhdestä urheiluhistorian suurimmista huijauksista.Lance Armstrong saavutti urallaan kaiken - ja menetti sen. Macur, Juliet TAMMI Pokkari

 • Vitamiinit

  9,90 

    Vitamiinit ja hivenaineet tuovat täsmäavun moneen vaivaan. Mutta tiedätkö, mitä elimistösi tarvitsee juuri nyt? Kirjan alussa olevalla testillä voit kartoittaa oman tilanteesi. Avain parempaan oloon on omissa käsissäsi!

 • Andalusian auringossa

  18,90 

  Andalusian auringossa esittelee maurien ruokaperintöä Etelä-Espanjassa, pohjoisafrikkalaisia herkkuja, Israelin mezepöytien tarjontaa sekä Suomessa vähän tunnetun palestiinalaiskeittiön antia. Pian sinäkin pääset rakastumaan mutabbalin, maqlooben ja musakhanin kaltaisiin klassikoihin! Reseptiikan lisäksi kirjan upeat kuvat, ihmiset ja tarinat ruokien takaa kuljettavat lukijaa arabikeittiön jalanjäljissä Andalusian aurinkoisilta toreilta Jaffan hämyisille kujille.

 • Basta!

  35,90 

  Basta! käsittelee koko Italian ruokakulttuuria. Basta on yhtä kuin "riittää". Käytännössä vähemmän on siis enemmän, ja juuri siitä on tässä kirjassa kyse. Basta on perusasioiden ja yksinkertaisen ja suussa sulavan ruoan ylistys.

 • Bull´s all out

  19,90 

  Kirjassaan Bull Jari Mentula kertoo avoimesti ja rehellisesti elämästään, periaatteistaan ja treeneistään. Kun teet, tee se täysillä.

 • Fight Back

  25,90 

  Uskomaton selviytymistarinaInspiroiva, rohkaiseva kertomus vakavasti loukkaantuneen nuoren miehen taistelusta takaisin elämään. Fight Back -kirjassa Pekka Hyysalo kertoo omin sanoin uskomattoman tarinan onnettomuudestaan ja sisukkaasta kuntoutumisestaan, joka jatkuu edelleen. Pekka Hyysalo on suomalainen freestylehiihtäjä, joka tunnetaan myös hyppyonnettomuutensa ja vammautumisensa jälkeen perustamastaan Team FightBackistä.

 • Grillaa vegeä

  18,90 

  Kasvisvallankumous täyttää nyt grillit! Unohda iänikuiset täytetyt sienet ja mauttomat kasvisvartaat. Näillä ohjeilla valmistat grillissä oikeasti hyvää kasvisruokaa. Paul Svensson on Strömsöstä tuttu kokki.

 • Hormonitasapaino

  29,90 

  Moni meistä on tietämättään kiitotiellä kohti kroonista sairautta, kuten kakkostyypin diabetestä tai kilpirauhasen vajaatoimintaa. Tämän kirjan avulla pystyt tiedostamaan ajoissa ruokavalion ja elämäntapojen vaikutukset hyvinvointiin ja hormonitasapainoon. Helpoilla elämäntapamuutoksilla saat enemmän energiaa päivittäiseen elämään.

 • Ella – Kotona Italiassa

  34,90 

  Lähde herkulliselle makumatkalle inspiroivaan Italiaan Ella Kannisen seurassa. Ella - Kotona Italiassa on riemukas ruokaretki, joka vie sinut tuttuihin ja tuntemattomiin koteihin eri puolilla maata.  

 • Hyvää kaunista

  19,90 

  Syö itsesi terveeksi ja hyvinvoivaksi. Hyvän olon lähettilään ja kulhotaiturin Anni Kravin ruokakirja tarjoaa täysipainoisia tehoannoksia ja hurmaavan kaunista ruokaa.

 • Jere

  22,90 

  "I did it my way." - Jere Karalahti Suomen kaikkien aikojen puhutuimman jääkiekkoilijan Jere Karalahden rosoinen taival Tapulikaupungin lähiöstä urheilumaailman huipulle.  

 • Jumalan käsi

  19,90 

  Minun voittoni, minun totuuteni. Jalkapallolegenda Diego Maradona, Jumalan käsi, kertoo huikean uransa huippukohdista, taisteluistaan ja tappioistaan.