Kiinnostavia urheilijoita

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • Tare

  19,90 

  Tarmo Uusivirta oli nyrkkeilijänä poikkeuslahjakkuus, joka ei urallaan koskaan päässyt aivan niin pitkälle kuin hänen lahjansa urheilijana olisivat edellyttäneet. "Lahjakas nyrkkeilijä, äärimmäisen tinkimätön harjoittelija. Herkkä urheilija. Kovalyöntinen, erittäin monipuolinen. Yksi kautta aikain parhaista suomalaisnyrkkeilijöistä, vaikea laittaa järjestykseen. Näin kovia urheilijoita kuin Tarmo Uusivirta oli, syntyy Suomeen yksi viidessäkymmenessä vuodessa."- Aarno Luoma

 • Valheiden ketju

  9,90 

  Tyhjentävä kertomus yhdestä urheiluhistorian suurimmista huijauksista.Lance Armstrong saavutti urallaan kaiken - ja menetti sen. Macur, Juliet TAMMI Pokkari

 • Bull´s all out

  19,90 

  Kirjassaan Bull Jari Mentula kertoo avoimesti ja rehellisesti elämästään, periaatteistaan ja treeneistään. Kun teet, tee se täysillä.

 • Jere

  22,90 

  "I did it my way." - Jere Karalahti Suomen kaikkien aikojen puhutuimman jääkiekkoilijan Jere Karalahden rosoinen taival Tapulikaupungin lähiöstä urheilumaailman huipulle.  

 • Jumalan käsi

  19,90 

  Minun voittoni, minun totuuteni. Jalkapallolegenda Diego Maradona, Jumalan käsi, kertoo huikean uransa huippukohdista, taisteluistaan ja tappioistaan.