Liikunta- ja hyvinvointi

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • Palaudu ja vahvistu

  28,00 

  Vähennä stressiä ja jaksa paremmin Tätä on toivottu! Suosikkikirjailijan opas arjen palautumiseen. Ehditkö palautua arjen kiireistä? Kaisa Jaakkolan kirja opettaa palautumisen taitoja, jotka vähentävät väsymystä ja vahvistavat jaksamista arjessa.

 • Tie tasapainoon

  34,00 

    Tie tasapainoon Teos jatkaa aiemmin ilmestyneen Chakrapolun jalanjäljillä, mutta vie itsetutkiskelun vielä pidemmälle. Joogaharjoitteet, kirjoitusharjoitukset ja muut tehtävät auttavat sinua viikko kerrallaan syventämään itsetietoisuuttasi.

 • Jutan voimakirja

  19,90 

  Jutan opit ja parhaat vinkit henkiseen ja fyysiseen hyvään oloon! Jutta Gustafsberg paljastaa kirjassaan oman hyvinvointinsa ja menestyksensä salaisuudet. Jos kaipaat elämääsi muutosta, seuraa Jutan esimerkkiä! Mukana parhaat kotijumppaohjeet ja top 10 -kuntosaliohjeet sekä ravitsemustietoa.

 • Hyvinvoiva nainen

  36,90 

  Miten olla hyvinvoiva nainen? huippulääkäri Pippa Laukka kertoo, miten ylläpitää terveyttä, hyvää oloa ja kauneutta läpi elämän.

 • Luonnollisesti paras

  29,90 

  Luonnollisesti paras on kirja nuoren naisen hyvinvointiin.

 • Maratonmimmi

  16,90 

      Maratonmimmi kertoo, miten sohvalta pääsee maratonin maaliin. Innostavasti ja pilke silmäkulmassa kirjoitettu opaskirja kokoaa yhteen arkijuoksijan mieltä askarruttavat kysymykset.

 • Ylös, ulos treenaamaan

  29,90 

  Ylös sohvalta ja ulos treenaamaan! Kirja inspiroi liikkumaan ulkona.

 • Personal Brainer

  22,90 

    Personal Brainer tarjoaa lukijalle paitsi tietoa uusista ja perinteisistä aivojumpan ja mielenhuollon menetelmistä, myös konkreettisen aivokunto-ohjelman. Kirja opastaa, miten aivojen muovautuvuuden voi valjastaa palvelemaan omia yksilöllisiä tarpeita ja harjoitella esimerkiksi terävämmäksi havainnoijaksi, paremmaksi rentoutujaksi, taitavammaksi keskittyjäksi tai luovemmaksi ongelmanratkaisijaksi.

 • Reipas, rakas raskaus

  33,90 

    Monipuolinen hyvinvointikirja raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville! Mitä syödä, miten liikkua ja levätä, jotta vointi olisi paras mahdollinen?

 • SimplyWell – Neljä askelta terveyteen

  19,90 

      Hyvinvoinnin opas, jossa käydään läpi ne tekijät, joiden avulla jokainen voi parantaa terveyttään ilman lääkkeitä.Liike, ravinto, mieli ja lepo muodostavat terveen elämän perustan.

 • Tahdonvoiman käyttöohje

  19,90 

  Tahdonvoiman on osoitettu olevan yksi keskeisistä menestyksen salaisuuksista. Kirjan erittäin käytännönläheisillä työkaluilla valjastat tahdonvoimasi parhaalla tavalla käyttöösi ja alat saamaan asioita aikaan.

 • Tunne lukkosi – vapaudu tunteiden vallasta

  33,90 

    Testaa, työstä ja opi toimimaan toisin. Tunnelukot vaikuttavat minäkuvaamme. Minäkuvan tiedostava kehittäminen opettaa ja auttaa toimimaan toisin. Parantunut itsetuntemus antaa mahdollisuuden kasvaa vahvempaan aikuisuuteen. Kirja tarjoaa työkaluja tunnelukkojen työstämiseen. Kirja sisältää uusia testejä ja harjoituksia, joiden avulla tunnelukkojen murtaminen voi alkaa.

 • Väkevä elämä

  32,90 

    Treeni, ravinto ja elämäntavat muodostavat terveyden ja suorituskyvyn perustan. Löydä juuri sinulle sopivat arvot ja toimintatavat niin liikkumisen, syömisen kuin elämäntapojenkin suhteen, mielekästä arkea unohtamatta.  

 • Hormonitasapaino

  29,90 

  Moni meistä on tietämättään kiitotiellä kohti kroonista sairautta, kuten kakkostyypin diabetestä tai kilpirauhasen vajaatoimintaa. Tämän kirjan avulla pystyt tiedostamaan ajoissa ruokavalion ja elämäntapojen vaikutukset hyvinvointiin ja hormonitasapainoon. Helpoilla elämäntapamuutoksilla saat enemmän energiaa päivittäiseen elämään.