Pyöräily

Liikuntaliikessä pyöräily -osastolla on iso valikoiman erilaisia Kross ja Le Grand polkupyöriä sekä pyöräilytarvikkeita. Näin talviaikaan kannattaa tarkistaa asikaspalvelusta saatavuustilanne! Kevääseen mennessä pyörävalikoima taas uudistuu ja kasvaa – mm. maasto- ja sähköpyöriin on tulossa monenelaisia uutuuksia! Lisäksi valikoimissa maailmankuuluja käsintehtyjä, hollantilaisia FFWD Fast Forward hiilikuitukiekkoja aktiivisille pyöräilynharrastajille.

Valikoimissamme ovat myös upeat ja huippulaadukkaat MultiCycle TANDEM pyörät, joita saa myös sähköpyörinä! Tilattavissa on myös muita erikoispyörä – ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

HUOM! Pyörävalikoima uudistuu vuosittain ja kausittain, ja ensi kevään pyörät tulevat myyntiin osittain jo tämän kuluvan vuoden puolella. Tarkista siis asiakaspalvelustamme, onko polkupyörämalli tilattavissa!

KEHITÄMME PYÖRÄILYVALIKOIMAAMME JATKUVASTI – STAY TUNED!

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • Kross Hexagon maastopyörä 8.0 29″

  799,00 

  Kross Hexagon maastopyörä 8.0 29″ rengaskoolla on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää suorituskykyä ja erinomaista hinta/laatusuhdetta. Hexagon 8.0 on harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas ja erittäin suorituskykyinen maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät hydrauliset jarrut, lukittava joustokeula ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Kaikissa Kross Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka…

 • Kross Lea JR 1.0 24″

  349,00  244,90 

  LOPUT LEA JUNIORPYÖRÄT NYT HUIPPUHINTAAN!

 • Out Of Stock

  Kross Level 3.0 maastopyörä 29″, koko S

  749,00 

  Level 3.0 maastopyörä on loistava valinta vaativempaankin maastoon! Kevyt ja ketterä Alumiini Lite runko, jossa nopeutta tuova pidennetty keulaosa, ketterät syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja madallettu painopiste poljentavoimaa lisäämään!

 • Kross Level 5.0 maastopyörä 29″ MTB XC

  959,00 

  Kross Level 5.0 maastopyörä 29" MTB XC pyörässä on  kevyt ja ketterä Kross Level alumiini Lite runko, nopeutta tuova pidennetty keulaosa, ketterät syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja madallettu painopiste poljentavoimaa lisäämään!  

 • Kross Level JR 2.0 24"
  Out Of Stock

  Kross Level JR 2.0 24″

  439,00  307,90 

  VIIMEINEN HUIPPUEDULLISESTI! Kross Level 2.0 JR on laadukas, mtb-henkinen junior-polkupyörä, joka soveltuu monenlaiseen ajamiseen niin asfaltilla kuin maastopoluillakin.

 • Kross MTB Naisten Sähköpyörä Lea Boost 1.0

  2.745,00 

  Kross MTB naisten sähköpyörät Lea Boost 1.0 naisten omalla runkogeometrialla! Saatavilla 27.5" ja 29" rengaskoolla. Shimano Steps huippuosin! Kolme ajoavustetasoa, joista riittää potkua vaikeaankin maastoon ja olosuhteisiin.

 • Kross MTB Sähköpyörä Level Boost 1.0

  2.649,00 

  Kross MTB sähköpyörät Level Boost 1.0 huippuosin! Jäykkäperäisessa e-maastopyörässä on vääntöä hankalaankin maastoon! Kolme ajoavustetasoa: ECO, TRAIL ja BOOST.

 • Kross MTB Sähköpyörä Täysjousto Soil Boost 1.0

  3.999,00 

  Kross MTB sähköpyörä Soil Boost 1.0 huippuosin - täysjoustona! Tällä upealla mtb sähköpyörällä mäkinen maasto taittuu leikiten.

 • Kross MTB Sähköpyörä Täysjousto Soil Boost 2.0

  4.999,00 

  Kross MTB sähköpyörät Soil Boost 2.0 huippuosin - täysjoustona! Näillä mäkinen maasto taittuu leikiten. Kolme ajoavustetasoa: ECO, TRAIL ja BOOST, joilla ajaminen on pelkää nautintoa!

 • Kross Osprey lokasuojat

  19,95 

  Kross Osprey lokasuojat Kross Osprey lokasuojat on universaali lokasuoja setti, joka sopii kaikenlaisiin pyöriin. Pyöräillessä lokasuoja kääntyy renkaan mukana, jolloin lokasuojasta on eniten hyötyä maastossa kuin maastossa. Takalokasuojassa on kaksi eri säätöpistettä eli saat asetettua lokasuojan juuri sopivaan asentoon. Lokasuojan koon ja muotoilun ansiosta pyöräily sujuu paremmin kaikissa olosuhteissa!

 • Kross Trekking sähköpyörä Trans Hybrid 2.0 Men

  2.149,00 

  Kross Trans Hybrid 2.0 sähköpyörät ovat tehokkaita hybridipyöriä korkealaatuisin komponentein. Tehokas SHIMANO STEPS moottori ja nopeasti latautuva akku jopa 120km matkoille!  

 • Kross Trekking sähköpyörä Trans Hybrid 2.0 Women

  2.149,00 

  Kross Trans Hybrid 2.0 sähköpyörät ovat tehokkaita hybridpyöriä korkealaatuisin komponentein. Tehokas SHIMANO STEPS -moottori ja akku jopa 120km matkantekoon!