Citypyörät

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • Kross FLEX 3.0 taittopyörä

  529,00 

  Kross FLEX 3.0 on laadukas taittopyörä kevyellä ja vankalla alumiinirungolla. Kokoontaitettavuuden ansiosta pyörä on helppo ottaa mukaan vaikka veneeseen tai autoon. Pyörässä on runsaasti säätömahdollisuuksia, mikä takaa jokaiselle mukavan ajokokemuksen.

 • Le Grand Bowman citypyörä

  549,00 

  Le Grand Bowman citypyörä Le Grand Bowman citypyörä sopii rentoon ja tyylikkääseen ajoon niin kaupungissa kuin hiekkateillä. Tyylikäs 50-lukuhenkinen muotoilu ja hyvät varusteet tuovat takuulla miellyttäviä ajohetkiä.

 • Le Grand Lille 3 citypyörä

  499,00 

  Le Grand Lille 3 citypyörä on loistava valinta kaduilla ja kaupungissa ajoon. Pyörässä on jo valmiiksi kaikki varusteet kätevästä korista ja soittokellosta tarakkaan, joten voit heti nauttia pyöräilystä.

 • Le Grand Lille 4 citypyörä

  559,00 

  Le Grand Lille 4 citypyörä on loistava valinta kaduilla ja kaupungissa ajoon. Pyörässä on jo valmiiksi kaikki varusteet kätevästä korista ja soittokellosta tarakkaan, joten voit heti nauttia pyöräilystä.

 • Le Grand Lille 5 citypyörä

  659,00 

  Le Grand Lille 5 citypyörä on loistava valinta kaduilla ja kaupungissa ajoon. Pyörässä on jo valmiiksi kaikki varusteet kätevästä korista ja soittokellosta tarakkaan, joten voit heti nauttia pyöräilystä.

 • Le Grand Lille 6 citypyörä

  789,00 

  Le Grand Lille 6 citypyörä on loistava valinta kaduilla ja kaupungissa ajoon. Pyörässä on jo valmiiksi kaikki varusteet kätevästä korista ja soittokellosta tarakkaan, joten voit heti nauttia pyöräilystä. Lisäksi Lille 6 mallissa on joustettu keula, joten katukiveykset tai muut töyssyt eivät hidasta matkaa!

 • Le Grand Tours 1 citypyörä

  499,00 

  Le Grand Tours 1 Le Grand Tours 1 on hyvin varusteltu ja monipuolinen pyörä, joka sopii niin hiekkateille kuin kaupungin keskustaan. Jäykkä keula ja laadukkaat osat takaavat tasaisen ja mukavan ajokokemuksen.

 • Le Grand Tours 2 citypyörä

  749,00 

  Le Grand Tours 2 Le Grand Tours 2 on hyvin varusteltu ja monipuolinen pyörä, joka sopii niin hiekkateille kuin kaupungin keskustaan. Joustettu keula ja seitsemän vaihdetta takaavat tasaisen ja mukavan ajokokemuksen vaihtelevassakin maastossa.

 • Le Grand William 1 miesten citypyörä

  529,00 

  Le Grand William 1 Le Grand William 1 on komea ja kestävä klassisen muotoilun ja teräsrunkonsa ansiosta. William-pyörä sopii hyvin esimerkiksi kaupunki- tai maantieajoon. Mukava jousitettu satula ja laadukkaat osat tekevät pyöräilystä mukavaa ja sujuvaa.

 • Le Grand William 2 miesten citypyörä

  599,00 

  LE GRAND WILLIAM 2 Le Grand William 2 on komea ja kestävä klassisen muotoilun ja teräsrunkonsa ansiosta. William-pyörä sopii hyvin esimerkiksi kaupunki- tai maantieajoon. Mukava satula ja laadukkaat osat tekevät pyöräilystä mukavaa ja sujuvaa. William 2 -mallin tehokkaat Nexus Roller Brake jarrut pysäyttävätpyörän nopeasti missä tahansa olosuhteissa.