Pyöräilytarvikkeet

Pyörän tuunaamiseen, korjaamiseen ja ajomukavuuteen myönteisesti vaikuttavia pyöräilytarvikkeita.

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • Out Of Stock

  Kross Corio hiilikuituinen pulloteline

  39,90 

  Kross Corio on ultrakevyt ja kestävä hiilikuituinen pulloteline. Erinomainen muotoilu takaa, että juomapullo pysyy mukana vaikeimmissakin olosuhteissa. Mukana kaksi korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettua ruuvia.

 • Le Grand ACORN grips kädensijat

  6,90 

  Pehmeät Le Grand ACORN kädensijat ovat mukavat ja rentouttavat pitkänkin ajon jälkeen. Kädensijat sopivat kaikkiin vakio-ohjaustankoihin.

 • Le Grand DUBLIN HANDY pyörälaukku

  29,90 

  Le Grand DUBLIN pyörälaukku on helppo kiinnittää pyörään ja on siksi oiva apu esimerkiksi kauppareissuun. Laukku on vedenkestävää materiaalia ja laukussa on hyvät heijastimet sekä kätevä puhelintasku. Tyylikäs laukku kelpaa vaativallekin city-pyöräilijälle!

 • Le Grand DUBLIN ONE pyörälaukku

  49,90 

  Le Grand DUBLIN ONE on erittäin käytännöllinen ja tyylikäs pyörälaukku työ- tai koulumatkalle. Laukussa on kätevä vahvistettu tasku tietokoneelle. Dublin One laukun koukkujen ansiosta se on helppo kiinnittää pyörään ja irroittaa mukaan. Kun otat laukkun mukaan, kiinnityskoukut on helppo piilottaa ja kukaan ei tiedä että kannat pyörälaukkua.

 • Le Grand kuraläppä

  5,90 

  Le Grand kuraläppä suojaa pyörää ja pyöräilijää kura- ja vesiroiskeilta.

 • Le Grand C11W mittari

  18,90 

  Monipuolinen Le Grand C11W mittari kertoo sinulle kaikki tärkeimmät tiedot pyöräilystäsi. Helppolukuisella ja taustavalolla varustetulla näytöllä näet tiedot vaikka pyöräilisit pimeällä. Mittari on langaton ja omaa 11 toimintoa!

 • Out Of Stock

  Le Grand SUMAC kädensijat

  19,90 

  Mokkanahkaiset Le Grand SUMAC kädensijat ovat mukavat ja ergonomiset. Sumac tankotupet tarjoavat tukea koko kämmenelle ja peukalolle. Laadukas, lukittava malli!

 • Le Grand Sunlight II pyörävalo

  8,90 

  Retrotyylinen Le Grand Sunlight II valo tuo tyyliä ja turvallisuutta ajoon.

 • Le Grand XXL Gong soittokello

  11,90 

  Hienolla kuvioinnilla ja suurella koollaan hurmaava Le Grand XXL Gong soittokello on äänekäs ja näyttävä varuste pyörääsi. Helppo kiinnitys sopii miltei kaikkiin ohjaustankoihin.

 • Out Of Stock

  Le Grand DOBERMAN lukko

  29,90 

  Jos kaipaat varmaa turvaa pyörällesi, Le Grand Doberman lukko ja ketju on erittäin viisas valinta! Le Grand Doberman lukossa on jykevä ketju ja laadukas riippulukko, jotka pitävät varmasti pyöräsi lukittuna.

 • Out Of Stock

  Le Grand Rottweiler lukko

  21,90 

  Le Grand Rottweiler lukko ja ketju on erittäin viisas valinta, jos hauluat pitää pyöräsi luotettavasti lukittuna! Le Grand Rottweiler lukossa on jykevä ketju ja laadukas riippulukko, jotka pitävät varmasti pyöräsi turvassa.

 • Kross Marabou II säädettävä seisontatuki

  17,90 

  KROSS Marabou II on kestävä pyörän seisontatuki helpolla pituunden säädöllä. Valmistettu kevyestä alumiiniseoksesta. Helppo asennus alatakahaarukkaan. Pitää pyörän hyvin pystyssä!