Sähköpyörät

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • Kross MTB Naisten Sähköpyörä Lea Boost 1.0

  2.649,00 

  Kross MTB naisten sähköpyörät Lea Boost 1.0 naisten omalla runkogeometrialla! Saatavilla myös 29" rengaskoolla. Shimano Steps huippuosin! Kolme ajoavustetasoa.

 • Kross MTB Sähköpyörä Level Boost 1.0

  2.649,00 

  Kross MTB sähköpyörät Level Boost 1.0 huippuosin! Jäykkäperäisessa e-maastopyörässä on vääntöä hankalaankin maastoon! Kolme ajoavustetasoa: ECO, TRAIL ja BOOST.

 • Kross MTB Sähköpyörä Level Boost 2.0Shimano Steps MTB sähköpyörä
  Out Of Stock

  Kross MTB Sähköpyörä Level Boost 2.0

  3.249,00 

  Kross MTB sähköpyörät Level Boost 2.0 huippuosin! Jäykkäperäisessa e-maastopyörässä on vääntöä hankalaankin maastoon! Kolme ajoavustetasoa: ECO, TRAIL ja BOOST.

 • Kross MTB Sähköpyörä täysjousto Soil Boost 1.0 SShimano Steps MTB sähköpyörä
  Out Of Stock

  Kross MTB Sähköpyörä Täysjousto Soil Boost 1.0

  3.999,00 

  Kross MTB sähköpyörä Soil Boost 1.0 huippuosin - täysjoustona! Näillä mäkinen maasto taittuu leikiten.

 • Kross MTB Sähköpyörä täysjousto Soil Boost 2.0Shimano Steps MTB sähköpyörä
  Out Of Stock

  Kross MTB Sähköpyörä Täysjousto Soil Boost 2.0

  4.999,00 

  Kross MTB sähköpyörät Soil Boost 2.0 huippuosin - täysjoustona! Näillä mäkinen maasto taittuu leikiten. Kolme ajoavustetasoa: ECO, TRAIL ja BOOST.

 • Kross Trekking sähköpyörä Trans Hybrid 2.0 Men

  2.049,00 

  Kross Trans Hybrid 2.0 sähköpyörät ovat tehokkaita hybridipyöriä korkealaatuisin komponentein. Tehokas SHIMANO STEPS moottori ja nopeasti latautuva akku jopa 120km matkoille!  

 • Kross Trekking sähköpyörä Trans Hybrid 2.0 Women

  2.049,00 

  Kross Trans Hybrid 2.0 sähköpyörät ovat tehokkaita hybridpyöriä korkealaatuisin komponentein. Tehokas SHIMANO STEPS -moottori ja akku jopa 120km matkantekoon!

 • Le Grand eLille 2 sähköpyörä
  Out Of Stock

  Le Grand eLille 2 sähköpyörä

  Alkaen: 1.399,00 

  Etsitkö vaihtoehtoa autonkäytölle? Le Grand Electric polkupyörä vie sinut vikkelästi ja ekologisesti perille, ja vältyt parkkiongelmilta! Haluaisitko tehdä pyöräretkiä lähiympäristöön? Löydät uusia paikkoja kevyesti ja helposti Le Grand sähköpyörällä! Onko ekologisuus Sinulle tärkeää? Sähköavusteinen Le Grand polkupyörä on ympäristöystävällisempi kulkuneuvo kuin auto. Haittaavatko mäet pyöräilyäsi? Le Grand eLille antavat lisätehoa mäkien selvittämiseen. Estääkö kuntotasosi pyöräilyä?…

 • Le Grand eLille 3 sähköpyörä
  Out Of Stock

  Le Grand eLille 3 sähköpyörä

  1.999,00 

  Etsitkö vaihtoehtoa auton käytölle? Le Grand Electric sähköpyörä vie sinut vikkelästi ja ekologisesti perille, ja vältyt parkkiongelmilta! Haluaisitko tehdä pyöräretkiä lähiympäristöön? Löydät uusia paikkoja kevyesti ja helposti Le Grand sähköpyörällä! Onko ekologisuus Sinulle tärkeää? Sähköavusteinen Le Grand polkupyörä on ympäristöystävällisempi kulkuneuvo kuin auto. Haittaavatko mäet pyöräilyäsi? Le Grand eLille antavat lisätehoa mäkien selvittämiseen. Estääkö kuntotasosi…

 • Kross Trekking sähköpyörä Trans Hybrid 3.0 Men

  2.449,00 

  Kross trekking sähköpyörä Trans Hybrid 3.0 korkealaatuisin komponentein, tehokkaalla SHIMANO STEPS -moottorilla, jopa 120km ajomatkoja varten.  

 • Kross Trekking sähköpyörä Trans Hybrid 5.0 Men

  2.849,00 

  Kross Trans Hybrid 5.0 virtaviivaiset sähköpyörät ovat huippuvarusteltuja korkealaatuisin komponentein. Tehokas SHIMANO STEPS -moottori tuottaa 50 Nm:n vääntömomentin, joka takaa äärimmäisen suorituskyvyn ja luotettavuuden aina 120km matkoja varten. 500Wh akku latautuu nopeasti. Kross Trans Hybrid 5.0 on varustettu levyjarruin & laadukkain osin, ja on siten turvallinen, mukava ja moderni kulkuväline.

 • Kross Trekking sähköpyörä Trans Hybrid 5.0 Women

  2.849,00 

  Kross Trans Hybrid 5.0 sähköpyörä korkealaatuisin komponentein, tehokkaalla SHIMANO STEPS -moottorilla, jopa 120km ajomatkoja varten.