Andalusian auringossa

18,90 

Andalusian auringossa esittelee maurien ruokaperintöä Etelä-Espanjassa, pohjoisafrikkalaisia herkkuja, Israelin mezepöytien tarjontaa sekä Suomessa vähän tunnetun palestiinalaiskeittiön antia. Pian sinäkin pääset rakastumaan mutabbalin, maqlooben ja musakhanin kaltaisiin klassikoihin!

Reseptiikan lisäksi kirjan upeat kuvat, ihmiset ja tarinat ruokien takaa kuljettavat lukijaa arabikeittiön jalanjäljissä Andalusian aurinkoisilta toreilta Jaffan hämyisille kujille.

Määrä:

Kuvaus

Mukaansatempaavin keittokirja vie tunnelmalliselle makumatkalle Välimeren alueelle

Ruoka ei ole vain polttoainetta se on kuin elämä itsessään, rakastamista ja jakamista varten. Näin uskotaan kAndalusian Auringossa -keittokirjassa, joka johdattaa ruokamatkalle Andalusiasta Palestiinalaisalueille – paikkoihin, joissa yhteisöllisyys on yhä voimissaan ja sunnuntailounaille keräännytään koko suvun voimin.

Andalusian auringossa esittelee maurien ruokaperintöä Etelä-Espanjassa, pohjoisafrikkalaisia herkkuja, Israelin mezepöytien tarjontaa sekä Suomessa vähän tunnetun palestiinalaiskeittiön antia. Pian sinäkin pääset rakastumaan mutabbalin, maqlooben ja musakhanin kaltaisiin klassikoihin! Reseptiikan lisäksi kirjan upeat kuvat, ihmiset ja tarinat ruokien takaa kuljettavat lukijaa arabikeittiön jalanjäljissä Andalusian aurinkoisilta toreilta Jaffan hämyisille kujille.

Erja Ariela Säkkinen (s. 1979) on Andalusian, Tunisian, Israelin ja Palestiinalaisalueiden kautta töölöläistynyt hiihtotaidoton napapiiriläinen. Freelancekirjoittajana ja -kuvaajana työskentelevä, palkitun Andalusian auringossa -blogin takaakin löytyvä Erja on elämästä kaksin käsin nautiskeleva häpeilemätön hedonisti ja intohimoinen kulinaristiretkeilijä, jonka sunnuntailounailla on aina tilaa vielä yhdelle.

Säkkinen, Erja Ariela WSOY

Lisätiedot

Paino 0.93 kg
Mitat 26 x 19.5 x 2.4 cm