CEP kompressiosäärystimet 2.0 naisten

29,90 

CEP logo

Huippulaatua, made in Germany! CEP Run 2.0 kompressiosäärystimet on tehty kaikille, jotka haluavat lisää suorituskykyä. CEP 2.0 kompressiosäärystimet auttavat jaksamaan pidempään! CEP kompressiosäärystimet on tieteellisesti todettu lisäävän verenkiertoa jopa 40%. CEP kompressioteknologia auttaa jalkojasi tuntumaan kevyemmiltä ja vähemmän väsyneiltä.

CEP kompressiosäärystimet 2.0 soveltuvat loistavasti kaikkeen kestävyysliikuntaan, juoksemiseen, joukkuelajeihin ja triathloniin.

- Tyhjennä

Kuvaus

CEP kompressiosäärystimet 2.0 naisten
CEP calf sleeves 2.0 women

Progressiivinen ja yhtenäinen 20-30mmHg napakan tukitason kompressiosäärystin, joka tukee lihaksia, lisää verenkiertoa, vähentää lihassärkyjä ja muita kovan treeenaamisen tai pitkän jaloilla olon useasti aiheuttamia on lihas- ja nivelvahinkoja ja -onnettomuuksia. Uniikki CEP kompressiomateriaalin valmistustapa parantaa ilmavirtausta iholla, ja auttaa kehon lämmönsäätelyssä & pitämään ihon viileämpänä.

Huippusuoritus
CEP Run 2.0 kompressiosäärystimet on tehty kaikille, jotka haluavat lisää suorituskykyä vielä jaksamisen tuolla puolen. CEP 2.0 kompressiosäärystimet auttavat jaksamaan pidempään! CEP kompressiosäärystimet on tieteellisesti todettu lisäävän verenkiertoa jopa 40%. CEP kompressioteknologia auttaa jalkojasi tuntumaan kevyemmiltä ja vähemmän väsyneiltä.

Pysy viileänä
Vilkastunut verenkierto toimii yhdessä kosteutta siirtävien kuitujen kanssa, ja vähentää tutkitusti ihon lämpötilaa.

CEP kompressiosukat ja -säärystimet kestävät 150-200 oikein tehtyä pesukertaan ennen kuin kompressio-ominiasuuksissa alkaa näkyä heikkenemistä. Pesu 30-40 asteessa pesukoneessa hienopesuohjelmalla!
Materiaali 85% polyamidi (nylon), 15% elastaani

KOOT
2 – pohkeenympärys 25 – 31cm
3 – pohkeenympärys 32 – 38cm
4 – pohkeenympärys 39 – 44cm

 

MYÖS MUITA VÄREJÄ TILAUKSESTA! Otayhteyttä asiakspalveluumme: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

 

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 20 x 15 x 4 cm
CEP kompressiosukkakoot

Koko 2 25-31cm, Koko 3 32-38cm, Koko 4 39-44cm

Värit

Musta – Black, Musta-Pink – Black-Pink, Pinkki