CEP kompressiosäärystimet naisten

29,90  24,90 

CEP logo

NYT ERÄ HUIPPULAATUA EDULLISESTI!
CEP kompressiosäärystimet on tehty kaikille, jotka haluavat lisää suorituskykyä ja haluavat jaloilleen lisätukea jokapäiväisessä elämässä. Täydellinen istuvuus ja kestävyys sopii kaikille, jotka haluavat voida paremmin koko päivän aikana – olipa sitten kyseessä puolimaratonin juoksuharjoitukset tai pitkä työrupeama seisomista vaativassa työssä. CEP kompressiosukat ja -säärystimet auttavat jaksamaan pidempään!

- Tyhjennä

Kuvaus

CEP Kompressiosäärystimet naisten

CEP compression calf sleeves women

CEP Kompressiosäärystimet naisten ovat progressiivinen ja yhtenäinen 20-30mmHg napakan tukitason kompressiosäärystimet, jotka tukevat lihaksia, lisävät verenkiertoa, vähentävät lihassärkyjä ja muita kovan treeenaamisen tai pitkän jaloilla olon useasti aiheuttamia  lihas- ja nivelvahinkoja ja -onnettomuuksia.
HALO -säärystinvarsi asettuu juuri sopivasti polvitaipeeseen, pitäen säärystimen hyvin paikoillaan – riippumatta käytön tasosta tai treenin luonteesta.
Uniikki säärystimen materiaalin valmistustapa parantaa ilmavirtausta iholla, ja auttaa kehon lämmönsäätelyssä.

CEP kompressiosäärystimet kestää 150-200 pesukertaan ennen kuin kompressioominiasuuksissa alkaa näkyä heikkenemistä.
Materiaali 85% polyamidi (nylon), 15% elastaani

KOOT
2 – pohkeenympärys 25 – 31cm
3 – pohkeenympärys 32 – 38cm
4 – pohkeenympärys 39 – 44cm

Huippu suoritus, tehty toimimaan

CEP kompressioäärystimet on tehty kaikille, jotka haluavat lisää suorituskykyä ja haluavat jaloilleen lisätukea jokapäiväisessä elämässä. Täydellinen istuvuus ja kestävyys sopii kaikille, jotka haluavat voida paremmin koko päivän aikana – olipa sitten kyseessä puolimaratonin juoksuharjoitukset tai pitkä työrupeama seisomista vaativassa työssä. CEP kompressiosukat ja -säärystimet auttavat jaksamaan pidempään!

CEP kompressiosäärystimet on tieteellisesti todettu lisäävän verenkiertoa jopa 40%. CEP kompressioteknologia auttaa jalkojasi tuntumaan kevyemmiltä ja vähemmän väsyneiltä. Säärystimet tuntuvat ihollasi toiselta iholta, varmistaen näin täydellisen istuvuuden. Vilkastunut verenkierto toimii yhdessä kosteutta siirtävien kuitujen kanssa, ja vähentää ihon lämpötilaa!

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 20 x 15 x 4 cm
CEP kompressiosukkakoot

Koko 2 25-31cm, Koko 3 32-38cm, Koko 4 39-44cm

Värit

BurbeeBlue- Vaaleansininen, Koralli – Coral, Purple-VaaleaLila