CEP low cut nilkkasukat, miesten

17,90  13,90 

CEP logo

CEP low cut nilkkasukat. Tyyliä, huippulaatua ja suorituskykyä samassa sukassa! Erinomainen treenisukka kaikkeen urheiluun ja liikuntaan, jossa kohdistettu kompressiotuki tukee jalkoja ja parantaa verenkiertoa. Ei ryppyjä tai  valumista, vaan istuvat jalkaan kuin toinen iho.

 

- Tyhjennä

Kuvaus

CEP low cut nilkkasukat, miesten

Universaali sukan varren pituus sopii kaikkeen liikuntaan ja urheiluun! CEP low cut nilkkasukat, miesten, joissa erinomainen istuvuus jalkaterän alueella ehkäisee hiertymiä ja antaa sukkaan erittäin hyvän käyttömukavuuden. Medikompressio-ominaisuus kohdennettu niin, että jalat tuntuvat keveiltä!
Red Dot 2016 -palkinnon voittanut tuote!

KOOT
koko 3 – Kengän koko 39-43, nilkan ympärys 20-23,5cm
koko 4 – Kengän koko 43-46, nilkan ympärys 22,5-26cm

89% polyamidia, 11% spandex

Hoida jalkojasi
Tunnet jalkojesi heti energisiksi ja valmiina toimntaan laittaessasi CEP low cut nilkkasukat jalkaasi. Kohdistettu dynaaminen kompressio sukan varessa, saumaton ja elastinen varvasosa sulautuvat jalkoihin esteettä. Kompressio ehkäisee myös jalkojen turvotusta ja auttaa esim. plantaarifaskiittikipuoireiden hoidossa.

Erinomainen käytettävyys
CEP kompressiokuidut moudostavat suojaavan seinämän jalan ja kengän väliin. Materiaali istuu napakasti ja estää hankaumien ja hiertymien syntymistä. CEP high-tec komressiokuidut takaavat istuvuuden, kestävyyden ja pitää sisällään hyvät kosteuden siirto-ominaisuudet.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 17 x 8 x 1 cm
CEP short mid low koot

miesten koko 3 – kengän koko 39-43, miesten koko 4 – kengän koko 43-46

Värit

Black-Grey – Musta-Harmaa, DeepOcean-HawaiiBlue