CEP nighttech kompressiosäärystimet naisten, pink

34,90 

CEP logo

Todellinen täsmätuote syksyn hämärtyville lenkkipoluille – Älä anna pimeyden pysäyttää!
CEP NightTech kompressiosäärystimet yhdistävät tehokkaan kompressiotuen ja uudet turvalliset heijastavat ominaisuudet! On erittäin tärkeää näkyä syksyn ja talven hämärissä oloissa liikuttaessa!
CEP Compression NightTech säärystimet antavat kliinisesti todistetun kompressiotuen, joka parantaa suorituskykyä ja vähentää loukkaantumisriskiä. Lisäämällä verenkiertoa, lihakset saavat enemmän happea ja ravinteita, jolloin jaksat paremmin ja pidempään.
High-tech kompressiokuidut ympäröivät jalkasi 300 kertaa antaen lihaksille tukea ja vakautta. CEP kompressiosäärystimet ehkäisevät lihasten mikrorepeämien syntymistä.

CEP nighttec kompressiosäärystimet sopivat kaikkeen liikuntaan ja urheiluun, mm. juoksijoille, kestävyysliikkujille, jne.

Varasto loppu

Kuvaus

CEP nighttech kompressiosäärystimet naisten, pink – heijastavat!

Progressiivinen ja yhtenäinen 20-30mmHg napakan tukitason CEP kompressiosäärystin, joka tukee lihaksia, lisää verenkiertoa, vähentää lihassärkyjä ja muita kovan treenaamisen tai pitkän jaloilla olon useasti aiheuttamia on lihas- ja nivelvahinkoja ja -onnettomuuksia.
HALO -sukanvarsi asettuu juuri sopivasti polvitaipeeseen, pitäen säärystimen hyvin paikoillaan – riippumatta käytön tasosta tai treenin luonteesta. Ei kiristä!
Uniikki säärystimen materiaalin valmistustapa ja ohuempi ultra thin -materiaali parantaa ilmavirtausta iholla, ja auttaa kehon lämmönsäätelyssä.
CEP kompressiosäärystin kestää 150-200 pesukertaan ennen, kuin kompressio-ominaisuus alkaa heiketä.

Materiaali 85% polyamidi (nylon), 15% elastaani

KOOT
2 – pohkeenympärys 25 – 31cm
3 – pohkeenympärys 32 – 38cm
4 – pohkeenympärys 39 – 44cm

HUOM! Ilmoita tilauksen viestissä kokosi!