CEP nighttech kompressiosäärystimet naisten

34,95 

CEP logo

Todellinen täsmätuote syksyn hämärtyville lenkkipoluille – Älä anna pimeyden pysäyttää!
CEP NightTech kompressiosäärystimet yhdistävät tehokkaan kompressiotuen ja uudet turvalliset heijastavat ominaisuudet! On erittäin tärkeää näkyä syksyn ja talven hämärissä oloissa liikuttaessa!
CEP Compression NightTech säärystimet antavat kliinisesti todistetun kompressiotuen, joka parantaa suorituskykyä ja vähentää loukkaantumisriskiä. Lisäämällä verenkiertoa, lihakset saavat enemmän happea ja ravinteita, jolloin jaksat paremmin ja pidempään.
High-tech kompressiokuidut ympäröivät jalkasi 300 kertaa antaen lihaksille tukea ja vakautta. CEP kompressiosäärystimet ehkäisevät lihasten mikrorepeämien syntymistä.

CEP nighttech kompressiosäärystimet sopivat kaikkeen liikuntaan ja urheiluun, mm. juoksijoille, kestävyysliikkujille, jne.

- Tyhjennä

Kuvaus

CEP nighttech kompressiosäärystimet naisten – heijastavat!

Progressiivinen ja yhtenäinen 20-30mmHg napakan tukitason CEP kompressiosäärystimet, jotka tukevat lihaksia, lisäävät verenkiertoa, vähentävät lihassärkyjä ja muita kovan treenaamisen tai pitkän jaloilla olon useasti aiheuttamia on lihas- ja nivelvahinkoja ja -onnettomuuksia.
HALO -sukanvarsi asettuu juuri sopivasti polvitaipeeseen, pitäen säärystimen hyvin paikoillaan – riippumatta käytön tasosta tai treenin luonteesta. Ei kiristä!
Uniikki säärystimen materiaalin valmistustapa ja ohuempi ultra thin -materiaali parantaa ilmavirtausta iholla, ja auttaa kehon lämmönsäätelyssä.
CEP kompressiosäärystimet kestävät 150-200 pesukertaan ennen, kuin kompressio-ominaisuus alkaa heiketä.

Materiaali 79% polyamide, 21% spandex

KOOT
2 – pohkeenympärys 25 – 31cm
3 – pohkeenympärys 32 – 38cm
4 – pohkeenympärys 39 – 44cm

CEP kokotaulukko

Lisätiedot

Paino 0.15 kg
Mitat 18 × 15 × 3 cm
CEP kompressiosukkakoot

Koko 2 25-31cm, Koko 3 32-38cm, Koko 4 39-44cm

Värit

Musta – Black, Pinkki