CEP Recovery palautumissukat, naisten

39,90 

CEP logo

UUSINTA UUTTA!

CEP Recovery palatumissukat nopeampaan palautumiseen ja matkustamiseen!

CEP recovery palautumissukat on kehitetty parantamaan erityisesti jalkojen verenkiertoa. Asteittainen kompressio parantaa  lymfanesteiden kuljetusta.  Käyttämällä palauttavia kompressiosukkia edesautat kehon palatumista nopeasti ja tehokkaasti ja turvallisesti!

CEP recovery palautumissukat soveltuvat erinomaisesti myös paljon matkustaville lento- ja matkustussukiksi, sillä CEP kompressiosukkien käyttö vähentää veritulppariskia ja virkistää raajoja pumppaamalla verta tehokkaammin jaloissa.

- Tyhjennä

Kuvaus

CEP Recovery palautumissukat, naisten, musta

CEP socks for recovery, black, women

CEP recovery palautumissukat on kehitetty parantamaan erityisesti jalkojen verenkiertoa. Asteittainen kompressio lisää veren virtausta liikuttamalla happiköyhää verta takaisin sydämeen päin, missä veri saa uudestaan happea ja ravinteita koostumukseensa. Paikollaan pysyvät lymfanesteet aiheuttavat helposti turvotusta ja verenahtaumaa harjoittelun jälkeen, mutta asteittainen kompressio parantaa myös lymfanesteiden kuljetusta.  Käyttämällä palauttavia kompressiosukkia edesautat kehon palatumista nopeasti ja tehokkaasti ja turvallisesti!

CEPin palauttavat kompressiosukat on suunniteltu istumaan täydellisesti. Lääketieteellisen taustan ansiosta CEP osaa valmistaa todellisia ja aidosti toimivia kompressiotuotteita, jotka istuvat raajoillle  hyvin ja ovat kestäviä. CEP recovery palautumissukat soveltuvat erinomaisesti myös paljon matkustaville lento- ja matkustussukiksi, sillä CEP kompressiosukkien käyttö vähentää veritulppariskia ja virkistää raajoja pumppaamalla verta tehokkaammin jaloissa. Voit myös käyttää palatumissukkia aina, kun jalat tuntuvat väsyneiltä ja raskailta – soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön!

Täysi astettainen kompressiotuki auttaa lisäämään verenkiertoa, jolloin hapekasta verta kiertää elimistössä paremmin. Asteittaisten kompressiosukkien käyttö palautumisprosessissa on keholle yhtä merkittvää kuin nesteytys ja lepo. High-tech synteettisissä kuiduissa on kosteutta siirtäviä ominaisuuksia ja ne vähentävät hajuja synnyttäviä bakteereita.

CEP kompressiosukka kestää 150-200 pesukertaan ennen kuin kompressio-ominaisuuksissa alkaa näkyä heikkenemistä.
Materiaali 85% polyamidi (nylon), 15% elastaani

KOOT (naisten)
2 – nilkan ympärys 18 – 20 cm
3 – nilkan ympärys 20.5 – 23cm
4 – nilkan ympärys 23.5 – 26cm

Lisätiedot

Paino 0.130 kg
Mitat 20 × 15 × 4 cm
CEP palautumissukkakoot

KOKO 2 18 – 20cm, KOKO 3 20.5 – 23cm, KOKO 4 23.5 – 26cm