CEP short socks urheilusukat, miesten

19,90 

CEP logo

CEP short sock urheilusukissa on kohdistettu kompressio jalkapöydän ja nilkan kohdalla, mikä luo täydellisen istuvuuden ja käyttömukavuuden. Nämä huippulaatuiset urheilusukat ova täydelliset all-round sukat kaikkeen urheiluun:  juoksuun, jalkapalloon, golfiin, jne.

- Tyhjennä

Kuvaus

CEP short socks urheilusukat, miesten

Tarkasti keskitetyt kompressiokuidut ympäröivät jalan tässä sukassa kuin toinen iho, luoden täydellisen istuvuuden. Anatomiset muotoillut ja sijoitetut pehmusteet sekä saumaton varvasosa ehkäisevät hankeutumien ja hiertymien syntymistä. Erittäin kestävät high-tec synteettiset kuidut, jotka säätelevät tehokkaasti myös kosteutta ja pitävät ihon viileänä.

CEP kompressiosukka kestää 150-200 oikein tehtyä pesukertaa ennen kuin kompressio-ominiasuuksissa alkaa näkyä heikkenemistä.

Materiaali 85% polyamidi (nylon), 15% elastaani

KOOT
koko 3 – kengän koko 39-43
koko 4 – kengän koko 44-46

CEP short sock urheilusukissa on metatarsal kompressio jalkapöydän kohdalla, antaen täydellisen istuvuuden ja käyttömukavuuden. Nämä sukat ova täydelliset all-round sukat kaikkeen urheiluun:  juoksuun, jalkapalloon, golfiin, jne.
n. 10cm korkeuinen kompressiosukanvarsi luo yllättävä tukevan tuen alasääreen ja nilkan alueelle, ja parantaa verenkiertoa jalassa.
CEP high-tec kompressiokuidut takaavat istuvuuden, kestävyyden ja pitävät sisällään hyvät kosteuden siirto-ominaisuudet.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 17 × 8 × 1 cm
CEP short mid low koot

miesten koko 3 – kengän koko 39-43, miesten koko 4 – kengän koko 43-46

Värit

Black-Grey – Musta-Harmaa