Kimppatuote: Käsipaino ja fitnesshanskat

64,85  45,90 

Kaksin aina parempi! Kimppatuotetarjous ladattava 10kg käsipaino ja fitnesshanskat nyt superedullisesti! 3 eri vaihtoehtoa hanskoissa!

MAINITSE tilauksen komenttikenttään, mitkä ja minkä kokoiset fitnesshanskat tilaat!

Duke Fitness logo

Määrä:

Kuvaus

10kg ladattava käsipaino + fitnesshanskat

Ladattava käsipaino:

Kumitetuilla painolevyillä varustettu Duke Fitness ladatttava 10kg käsipaino. Kestävä umpiterästanko, karhennettu ja pitävä otekohta, turvalliset ja pitävät kierrelukot.
Levyt 2×2,5kg, 2×1,25kg + tanko ja lukot

JA

Fitnesshanskat

Naisille mitoitettu Duke Fitness woman fitnesshanskat. Kämmenpuoli pehmustettua amaraa vahvistetuin otekohdin, kämmenselkä joustavaa spandexia ja tekstiiliä. Ranteessa napakka velcrotarrakiinnitys. Koko S- L. Väri pink-harmaa-musta TAI lime-harmaa-musta.

TAI hanskavaihtoehtona valittavana myös

Duke Fitness Kevalr Pro rannetukihanskat aitoa nahkaa ventiloiduin sormin. Rannetukihanskojen kämmenselkä hyvin joustavaa ja napakkaa Spandexia. Kämmenessä Kevlar-vahvistukset, ranteessa tukeva ranteen ympäri kierrettävä hihna velcro-tarrakiinnityksellä. Koko XS – XL.

Norm. 59,85 – 64,85 Eur NYT kimpassa VAIN  45,90Eur!

Duke Fitness on ollut markkinoilla kuntoilijoiden käytössä jo 1980-luvun puolivälistä lähtien, ja alkuinspiraationa ovat olleet Los Angelesin aurinkoisen Venice Beachin legendaariset voimailijat ja kuntoilijat.
Duke Fitness -valikoimasta löydät tarvikkeet pienempää ja isompaan treeniin.

Lisätiedot

Paino 10 kg
Mitat 35 × 20 × 10 cm