Kross Hexagon maastopyörä 3.0 26″

469,00 

Kross Hexagon maastopyörä 3.0 26″ rengaskoolla on oiva valinta nuorelle pyöräilijälle ja harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon 3.0 on nuorten harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

Kross polkupyörä logo

- Tyhjennä

Kuvaus

Kross Hexagon maastopyörä 3.0 26″

Kross Hexagon maastopyörä 3.0 26″ – nappivalinta nuorisolle!

RUNKO Performance Alumiinia
KOOT XS – 14   S – 17  vaihteita 3×7. Kts. kokotaulukkokuvasta tarkemmat runkomitat!
KEULA HL Forgo 565 (jousto 80mm)
VAIHTEET Shimano Tourney FD-TZ500 / Shimano Altus RD-M310
JARRUT Mekaaniset levyjarrut, (rotor: 160mm)
KIEKOT Kross Disc (alumiinia, 26″ double wall)

Väri musta grafiitti lime

Toimitus 1-2vk tilauksesta!

Kross on puolalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-pyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.
Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.
Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, jossa 2019 kaudella kisaavat Sergio Mantecon (Espanja), Ariane Luethi (Sveitsi), lupaava nuori talentti Ondrej Cink (Tsekki) ja kaksinkertainen Olympiamitalisti Maja Wloszczowska (Puola).

Lisätiedot

Paino 14 kg
Mitat 140 × 20 × 70 cm
Koot

,