Kross Hexagon maastopyörä 8.0 29″

799,00 

Kross Hexagon maastopyörä 8.0 29″ rengaskoolla on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää suorituskykyä ja erinomaista hinta/laatusuhdetta. Hexagon 8.0 on harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas ja erittäin suorituskykyinen maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät hydrauliset jarrut, lukittava joustokeula ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Kaikissa Kross Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

29″ iso rengaskoko vie kevyesti ja nopeasti eteenpäin vaikeassakin maastossa.

Kross polkupyörä logo

- Tyhjennä

Kuvaus

Kross Hexagon maastopyörä 8.0 29″

Kross Hexagon  maastopyörä 8.0 29″ rengaskoolla – erittäin suosittu mtb maastopyörä hyvillä osilla kohtuuhintaisena!

RUNKO Performance Alumiini
KOOT S – 17, M – 19, L – 21, XL – 23,  vaihteita 3×9.
KEULA SR SUNTOUR XC30 TK Coil (joustokeula 100mm, lukittava crown lockout)
VAIHTEET Shimano Acera FD-M3000/ Shimano Deore RD-M592
JARRUT Shimano BR-M315 (disc, hydraulinen, rotor: 160mm)
KIEKOT Kross Disc (alumiinia, 29″, double wall)

VÄRI musta grafiitti teräksen harmaa

Toimitus tilauksesta 1-2vk!

Kross on puolalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-pyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.
Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.
Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, jossa 2019 kaudella kisaavat Sergio Mantecon (Espanja), Ariane Luethi (Sveitsi), lupaava nuori talentti Ondrej Cink (Tsekki) ja kaksinkertainen Olympiamitalisti Maja Wloszczowska (Puola).

Lisätiedot

Paino 14.5 kg
Mitat 140 × 20 × 80 cm
Koot

, , ,