Kross Lea 5.0 naisten maastopyörä 29″

589,00 

Kross Lea 5.0 naisten maastopyörät ovat naisille, jotka kaipaavat pyöriinsä kauneutta ja tunnetta, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä. Naisille kehitetty, paremmin istuva runkomalli ja laadukkaat komponentit tekevät Kross Lea maastopyöristä mahtavan pyörän sporttisille harrastajille!

Kross polkupyörä logo

- Tyhjennä

Kuvaus

Kross Lea 5.0 naisten maastopyörä 29″

RUNKO Aluminium Performance Women Geometry
KOOT  S – 17, M – 19
VAIHTEET Shimano tourney FD-TY700 / Shimano Acera RD-M360 – vaihteet 3 x 8
ETUHAARUKKA SR SUNTOUR XCE28 (travel 80mm)
JARRUT Shimano Disc BR-M200 (disc, hydraulic)
KIEKOT Kross Disc (aluminium, 29, double wall)

VÄRI musta – turkoosi ja grafiitin harmaa – pink – lila

Toimitus tilauksesta 1-2vk!
HUOM! Kross Lea 5.0 naisten maastopyöriä valmistetaan myös 27,5″ rengaskoolla, ja niitä tilattavissa on XXS – 14 ja XS – 16 runkokoolla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Kross on puolalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-pyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.
Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.
Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, jossa 2019 kaudella kisaavat Sergio Mantecon (Espanja), Ariane Luethi (Sveitsi), lupaava nuori talentti Ondrej Cink (Tsekki) ja kaksinkertainen Olympiamitalisti Maja Wloszczowska (Puola).

Lisätiedot

Paino 13.5 kg
Mitat 140 × 20 × 70 cm
Koot

,

Värit

grafiitti-pinkki-lila, musta-turkoosi