Le Grand eLille 2 sähköpyörä

1.499,00 

Etsitkö vaihtoehtoa autonkäytölle? Le Grand Electric polkupyörä vie sinut vikkelästi ja ekologisesti perille, ja vältyt parkkiongelmilta!
Haluaisitko tehdä pyöräretkiä lähiympäristöön? Löydät uusia paikkoja kevyesti ja helposti Le Grand sähköpyörällä!
Onko ekologisuus Sinulle tärkeää? Sähköavusteinen Le Grand polkupyörä on ympäristöystävällisempi kulkuneuvo kuin auto.
Haittaavatko mäet pyöräilyäsi? Le Grand eLille antavat lisätehoa mäkien selvittämiseen.
Estääkö kuntotasosi pyöräilyä? Sähköavusteisella Le Grand eLillellä tunnet jälleen tuulen hiuksissasi ja pääset nauttimaan vauhdin hurmasta.

Sähköavusteinen tyylikäs cityhenkinen ja erittäin hyvin varusteltu Le Grand eLille 2 boostaa ja tehostaa omia poljentavoimiasi, eli pyöräily on helpompaa kuin koskaan ennen, vaikka edelleen pyörä kulkee eteenpäin perinteisesti polkemalla.

le grand logo

- Tyhjennä

Kuvaus

Le Grand eLille 2 sähköpyörä

Ihana, tyylikäs ja hyvin varusteltu retrohenkinen sähköavusteinen Le Grand eLille 2 sähköpyörä, jolla pääsee vaivatta ajamaan pitkätkin työmatkat! Joustosatula ja etujousitus tekevät ajamisesta entistä mukavamman.

Runko: Alumiini
Koot: Koot: 17″ – S sopiva 161 – 165cm mittaiselle ja 19″ – M sopiva 166-n.175cm mittaiselle
Etuhaarukka: Zoom 730AMS (travel 50mm)
Vaihteisto: Shimano Nexus, 7 vaihdetta
Jarrut: V-jarru alumiini
Renkaat: 28″ × 1,75″ Mitas
Valot: Retro
Akku: Bafang BT C01.450.UART (43 V / 10,4 Ah)
Näyttö: Bafang DP C10.UART (LCD)/ kävelyavuste / USB
Moottori: Bafang FM G310.250 (43 V / 250 W, front), Vääntö 30Nm, etumoottori

Joustosatula, tavarateline, rapakaaret, soittokello, seisontatuki

HUOM! TIlaustuote – toimitus 1-2vk tilauksesta!

Meillä voi aina tehdä tilauksen myös soittaen tai sähköpostilla: 02 275 1412 ja asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Kross on puolalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, -maantie-, hybridi- ja citypyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.
Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, jossa 2019 kaudella kisaavat Sergio Mantecon (Espanja), Ariane Luethi (Sveitsi), lupaava nuori talentti Ondrej Cink (Tsekki) ja kaksinkertainen Olympiamitalisti Maja Wloszczowska (Puola).

 

Lisätiedot

Paino 22 kg
Mitat 150 × 20 × 80 cm
Koot

,