Ruokarytmi

19,90 

 

Tue sopivalla ruokarytmillä jaksamistasi ja aineenvaihduntaasi. Tästä herkullisesta reseptikirjasta ei tietoa puutu! Elintarviketieteiden lisensiaatti Eeva Voutilainen ja ruokatoimittaja Soili Soisalo tuovat uusimman tutkimustiedon ja mutkattomat reseptit suomalaisten ruokapöytiin. Syöminen vaikuttaa elimistön luontaiseen vuorokausirytmiin. Säännöllinen ruokailu tahdittaa sisäisiä kelloja, mikä auttaa painonhallinnassa ja tukee aineenvaihduntaa.  Rauhallisen ruokailun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta!

Määrä:

Kuvaus

Ruokarytmi

Löydä oma ruokarytmisi!

Tue sopivalla ruokarytmillä jaksamistasi ja aineenvaihduntaasi. Tästä herkullisesta reseptikirjasta ei tietoa puutu! Elintarviketieteiden lisensiaatti Eeva Voutilainen ja ruokatoimittaja Soili Soisalo tuovat uusimman tutkimustiedon ja mutkattomat reseptit suomalaisten ruokapöytiin. Syöminen vaikuttaa elimistön luontaiseen vuorokausirytmiin. Säännöllinen ruokailu tahdittaa sisäisiä kelloja, mikä auttaa painonhallinnassa ja tukee aineenvaihduntaa. Ruokarytmi-kirjan esimerkit ja reseptit tekevät hyvinvoinnista huolehtimisesta helppoa ja herkullista!

Kirjan hurmaavilla ruokaohjeilla onnistuvat niin lammaspaistos, lehtikaalitaskut, kukkakaalicurry, uunikuha kuin täytetyt kesäkurpitsatkin – mustikkajäätelöä ja suklaakakkua unohtamatta. Näissä resepteissä ovat ravintoaineet ja maku kohdillaan. Rauhallisen ruokailun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta!

Eeva Voutilainen on ravitsemustieteilijä, ETL, yliopisto-opettaja ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut ravitsemustieteen oppikirjoja sekä yleistajuisia tietokirjoja terveellisestä syömisestä ja kasvisruuasta.

Soili Soisalo on ravitsemustieteilijä, MMM, toimittaja ja tietokirjailija. Hän on työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta ruuan ja ravitsemuksen erikoistoimittajana kirjoittaen muiden muassa Kotilääkäri-, Hyvä Terveys- ja Sydän -lehtiin.

Soisalo, Soili – Voutilainen, Eeva TAMMI

Lisätiedot

Paino 0.63 kg
Mitat 22.4 x 19.5 x 1.7 cm