Kuntoilutarvikkeet

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • DUKE Fitness miniloop hip circle

  Alkaen: 13,90 

  Duke Fitness miniloop Hip Circle voimaharjoitteluun, tehokkaaseen jalkatreeniin, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteluun. Edullinen hinta!

 • Kimppatuote: Käsipaino ja fitnesshanskat

  64,85  45,90 

  Kaksin aina parempi! Kimppatuotetarjous ladattava 10kg käsipaino ja fitnesshanskat nyt superedullisesti! 3 eri vaihtoehtoa hanskoissa! MAINITSE tilauksen komenttikenttään, mitkä ja minkä kokoiset fitnesshanskat tilaat!

 • Out Of Stock

  DUKE Fitness Liquid Magnesium

  13,90 

  Laadukas tahnamainen ja erittäin riittoisa Duke Fitness liquid magnesium tehostaa otetta urheilusuorituksissa ja soveltuu hienosti moniin urheilulajeihin! Pitoa otteeseen ja parempi suoritus! Kuivuu nopeasti eikä sotke. 250ml pullo.

 • DUKE Fitness Voimanostovyö, selälle vankkaa tukea kovassakin treenissä ja nostoharjoituksissa!Kätevä pikalukko tekee vyöstä tukevan ja helpon käyttää!
  Out Of Stock

  DUKE Fitness Voimanostovyö

  44,90 

  Selälle vankkaa tukea kovassakin treenissä ja nostoharjoituksissa! Duke Fitness voimanostovyö on tukevaa, monikerroksista aitoa haljasnahkaa. Voimavyön vankat tikkaukset ja kätevä pikalukko tekevät vyöstä tukevan ja helpon käyttää! Pituudet 95 cm - S, 105 cm - M, 115 cm - L, 125 cm - XL, 135 cm - XXL.

 • Out Of Stock

  Thera-Band Jumppanauha 45m

  Alkaen: 124,90 

  Thera-Band jumppanauhat 45 m. Laadukas ammattilaisten suosima jumppanauha erilaisiin venyttely- ja lihaskuntoharjoituksiin. Jäykkyydet Kevyt / keltainen , Medium / punainen , Jäykkä / vihreä , X-jäykkä / sininen.

 • DUKE Fitness voimanauha

  Alkaen: 14,90 

  Tehoa voimaharjoitteluun, leuanvetoon ja muuhunkin vastusta kaipaaviin liikkeisiin Duke Fitness voimanauhoilla, joiden käyttö vastaa jäykkyydestä riippuen jopa kymmenien painokilojen nostoja! 4 eri jäykkyyttä: x-kevyt, kevyt, medium, vahva.

 • DUKE Fitness Jumppanauha

  8,90 

  Duke Fitness jumppakuminauha soveltuu hyvin monipuolisiin venyttely- ja lihaskuntoharjoitteisiin.

 • DUKE Fitness jumppapallo

  19,90 

  DUKE Fitness jumppapallot erilaisiin tasapaino- ja venyttelyharjoituksiin. Isompi koko erittäin hyvä myös istuimena, jolloin alaselän lihakset pysyvät kunnossa! Duke Fitness jumppapallot ovat korkealaatuista, kestävää ja helppohoitoista materiaalia. Värikkäässä pakkauksessa mukana kuvallinen harjoitusjuliste antamaan kuntoiluvinkkejä sekä pumppu. Mitat 55 cm, 65 cm ja 75 cm.

 • DUKE Fitness Kuntopallo Slam Ball

  Alkaen: 23,90 

  Tehokasta liikuntaa ja jumppaa vastuksen tarjoavalla painollisella Duke Fitness Slam Ball kuntopallolla. Slam Ball kuntopallo on tavallista painopalloa pehmeämpi, joten maahanheitot onnistuvat tällä pallolla hyvin!

 • DUKE Fitness Hieronta-Jumpparulla 60cm

  29,60  19,90 

  Tehokas apuväline lihashuoltoon ja venyttelyyn nyt edullisesti! Napakka materiaali on tehokas hierontarullana ja kestävä käytössä. Koko 60x15cm, joka soveltuu myös selkärangan suuntaisesti asetettuna rintarangan avausliikkeisiin.

 • DUKE Fitness weight Pro salihanskat men

  21,90 

  Tukeva miesten Duke Fitness salihanska, jossa istuvuutta lisäävä joustava kämmenselkä. Kämmenpuoli pehmustettu ja otekohdista vahvistettu, velcro-tarrakiinnitys. Duke Fitness weightpro fitnesshanskoja kokoina S, M, L ja XL.

 • DUKE Fitness Kevlar Pro rannetuki salihanskat

  24,90 

  Pro-tason klassikkotreenihanskat näppärällä rannetuella! Aitoa nahkaa ventiloiduin sormin. Duke Fitness Kevalr Pro rannetuki salihanskojen kämmenselkä hyvin joustavaa ja napakkaa Spandexia. Kämmenessä Kevlar-vahvistukset, ranteessa tukeva ranteen ympäri kierrettävä tukihihna velcro-tarrakiinnityksellä. Koot XS, S, M, L ja XL.