Kuntovälineet

BH Fitness kuntovälineet

BH Fitness kuntovälineet kuntoa kohottavaan kotikuntoiluun. Laatulaitteet vasta-alkajasta huippu-urheilijaan. Erittäin laajat valikoimat!

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • Out Of Stock

  BH Fitness i.NLS12 Dual Crosstrainer

  649,00 

  Kuntoilun aloittavalle mainio Bh Fitness cross trainer säännölliseen kotitreenikäyttöön! Voit treenata niveliä rasittamatta. Nettiinliittyminen mahdollista laitteessa sisäänrakennetulla i.Concept –systeemillä!

 • Bh Fitness WG6473U I.F2W juoksumatto_monitor
  Out Of Stock

  BH Fitness I.F2W DUAL Juoksumatto

  1.899,00 

  XXL-kokoinen juoksuala, jossa 6 tehokasta elastomeeriä ja K-dumper soft –teknologia takaavat turvallisen ja mukavana juoksu- tai kävelyharjoittelun. Voidaan liittää haluttaessa nettiin erillisellä Dual Kit –lisälaitteella, jolloin laitteeseen saadaan haluttaessa useita lisäohjelmia & netin koko verkko käyttöön juuri itse halutulla tavalla!

 • BH Fitness Tecnovita Minikuntopyörä

  189,00 

  BH Fitness Tecnovita minikuntopyörä on mainio kunnon kohottaja sekä alaraajoille että käsille! Soveltuu myös terapiakäyttöön ja kuntoilua aloitteleville.  

 • Mastercare Elegant Selänhoitopenkki

  1.070,00 

  Ammattikäyttöön suunniteltu, mutta hyvin kotiin ja työpaikolle soveltuva MasterCare Elegant selänhoitopenkki, jossa selkäranka venyy luonnollisesti. Jo 15 asteen kulmassa selkärangan ja nivelten kuormitus ja paine helpottuvat, lihakset rentoutuvat ja verenkierto paranee.

 • Mastercare polvituki selänhoitopenkkiin

  138,00 

  Lisävarusteena myytävä Mastercare polvituki sopii erityisesti alaselkäongelmista kärsiville. Polvituen avulla saat nostettua polvitaipeet ylöspäin kohotettuun asentoon, jolloin selkä pysyy suorampana penkkiä käytettäessä.

 • Mastercare Standard Selänhoitopenkki

  1.070,00 

  Stop selkävaivoille! Mastercare Standard selkäkippi on pro-tason selänhoitopenkki, joka soveltuu erilaisten selkäongelmien hoitoon kotona ja ammattikäytössä.

 • Mastercare tukityyny selänhoitopenkkiin

  40,00 

  Lisävarusteena myytävä Mastercare tukityyny, jota voidaan käyttää polvien alla, sekä selän tai niskan alla. Tukityyny parantaa asentoa selänhoitopenkin käytön aikana.

 • Out Of Stock

  Bh Fitness Pioneer R2 Juoksumatto

  1.499,00 

  Taitettava ja siten helposti säilytettävä, tukeva BH Fitness Pioneer R2 juoksu-/kävelymatto kaikille niille kuntoilijoille, jotka arvostavat vakaata ja turvallista juoksumattoharjoittelua.Kookas juoksuala, jossa 6 tehokasta elastomeeria takaavat turvallisen & mukavana juoksu- tai kävelyharjoittelun. HUOM! TILAUSTUOTE. Toimitusaika 1,5 - 2viikkoa tilauksesta!

 • Out Of Stock

  BH Fitness SB 1.16 Spinningpyörä

  429,00 

  Säännölliseen kuntoiluun kehitetty Bh Fitness spinningpyörä, jolla pääset kiinni spinningin haasteisiin. Monipuolinen säätömahdollisuus satulassa & ohjaimissa!

 • Out Of Stock

  BH Fitness SB 2.6 Spinningpyörä

  799,00 

  Autenttinen pyöräilytuntuma myös spinningissä! Bh Fitness SB 2.6 spinningpyörän mitat on suunniteltu vastaamaan maantiepyörien mittoja, tehden ajosta erittäin realistisen tuntuisen.

 • BH Fitness Dual Kit Juoksumattoihin
  Out Of Stock

  BH Fitness Dual Kit Juoksumattoihin

  99,00 

  Dual Kit on USB -lisälaite BH Fitness Dual -malliston kunto- ja spinningpyöriin sekä crosstrainereihin ja juoksumattoihin, jolla kuntovälineen saa liitettyä Bluetooth -yhteydellä omaan Android tai iOS -laiteeseen. Tämän jälkeen koko netti on hyödynnettävissä oman kuntoilun kehittämiseen, viihtymiseen ja motivoimiseen.

 • BH Fitness Dual Kit kuntopyöriin crosstrainereihinBH Fitness Dual Kit Juoksumattoihin
  Out Of Stock

  BH Fitness Dual Kit kuntopyöriin crosstrainereihin

  99,00 

  Dual Kit on USB -lisälaite BH Fitness Dual -malliston kunto- ja spinningpyöriin sekä crosstrainereihin, jolla BH Fitness kuntovälineen saa liitettyä Bluetooth -yhteydellä omaan Android tai iOS -laiteeseen. Tämän jälkeen koko netti on hyödynnettävissä oman kuntoilun kehittämiseen, viihtymiseen ja motivoimiseen.