Liikuntatuet ja teipit

Liikuntatuet ja teipit

Vulkan liikuntatuet – D3 teipit

Vulkan liikunta- ja urheilutuet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista – airprene -neopreenista, jonka sisäpinta tuottaa kehonosalle parantavaa mikrohierontaa. Laaja valikoima tukia moneen tukitarpeeseen, lääkäreiden kehittäminä!

Vulkan -valikoimista löytyvät myös näppärät, tekniset yhdenkoon AirXtend -tuet, jotka sopivat kaikille, ja ovat turvallisia ja helppoja hankkia.

Teipinkään ei tarvitse olla tylsä!

Uusi-Seelantilainen d3 halusi kehittää muita paremman urheiluteippivalikoiman, joka on luotettava, hauska käyttää, isompi, pidempi ja erittäin laadukas hyvällä hinta / laatusuhteella.

Iloisen väriset urheiluteipit piristävät mieltä, pakkaukset ovat pirteät ja valikoimista löytyy kinesioteipit, perinteiset raajan teippausteipit, helposti revittävät LIIMATTOMAT kompressioteipit sekä elastiset kompressiowrapit.

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • d3 K6.0 Kinesioteippi 50mmx6.0m

  15,95 

  d3 K6.0 Kinesioteippi 50mmx6.0m d3 Tapes K6.0 Kinesioteippi on elastinen puuvillasekoitteinen sekä akryylipäällysteinen lateksiton teippi - pitkässä 6m rullassa! Sillä voi vähentää rasittuneiden lihasen stressiä, vähentää turvotusta sekä lievittää loukkaantumisista johtuvaa kipua. Tämä kinesioteippi toimii ikään kuin toisena ihokerroksena ja tukee väsyneitä lihaksia, sekä toimii itse ihon kanssa parantaakseen verenkiertoa halutuilla alueilla.

 • d3 k6.0 kinesioteippi 6 rullan suurpakkaus
  Out Of Stock

  d3 K6.0 kinesioteippi 50mmx6.0m TUKKULAJITELMA

  69,95 

  d3 K6.0 Kinesioteippi 50mmx6.0m, 6 rullan riittoisa suurpakkaus! K6.0 Kinesioteippi on huippulaatuinen, elastinen puuvillasekoitteinen sekä akryylipäällysteinen lateksiton teippi. Sillä voi vähentää rasittuneiden lihasen stressiä, vähentää turvotusta sekä lievittää loukkaantumisista johtuvaa kipua. Tämä kinesioteippi toimii ikään kuin toisena ihokerroksena ja tukee väsyneitä lihaksia, sekä toimii itse ihon kanssa parantaakseen verenkiertoa halutuilla alueilla.  

 • d3 Kompressioteippi, liimaton 50mm

  6,95 

  Vihdoin urheiluteippi, joka ei tarraudu ihokarvoihin! Helposti käsin repäistävä, liimaton  D3 kompressioteippi, jota voidaan käyttää yleisesti nivelten sekä lihasten teippaamiseen tai suojaamaan muita teippauksia ja sidoksia. d3 kompressioteippi Cohesive sopii myös erinomaisesti kompressioksi turvotuksiin.

 • D3 Light eab spandex teippi

  9,95 

  d3 Light eab spandexteippi, liimalla 75mm x 7m rulla d3 Light eab spandex side on kevyt elatinen itsekiinnittyvä teippiside, joka on valmistettu lateksittomasta puuvillakudonnaisesta. EAB siteessä on sinkkioksidi -tartuntapinta. Erittäin monikäyttöinen side, joka on helposti käsin repäistävissä, ja joka sopii hyvin kompressiositeeksi, nivelliitosten tueksi tai ruhjeiden, naarmujen tai mustelmien suojaksi.

 • d3 Urheiluteippi sinkkioksidi

  9,95 

  d3 Urheiluteippi sinkkioksidi - d3 Rigid Zinc Oxide tape - Rayan Cotton for extra strength 38mm x 13.7m d3 urheiluteippi sinkkioksidi sopii erinomaisesti kaikkien nivelten teippaamiseen ja tukemiseen. Voimakas ja erittäin laadukas d3 sidontateippi on raion-puuvillasekoitteesta valmistettu urheiluteippi, jossa on sinkkioksidikiinnityspinta.  

 • d3 Urheiluteippi sinkkioksidi, 6-pack

  54,95 

  d3 Urheiluteippi sinkkioksidi, 6-pack d3 Sinkkioksidi-urheiluteippi – Voimakas tuki kovaan käyttöön kätevässä 6 rullan pakkauksessa! Voimakas ja erittäin laadukas d3 sidontateippi on raion-puuvillasekoitteesta valmistettu urheiluteippi, jossa on sinkkioksidikiinnityspinta. d3 sinkkioksidi -urheiluteippi sopii erinomaisesti kaikkien nivelten teippaamiseen ja tukemiseen.

 • 3100 3099 Vulkan nivushousutMittaohje Vulkan tuet
  Out Of Stock

  Vulkan 3100 nivushousut 0,5mm

  39,95 

  • Ultra ohuet neopreeni Vulkan nivushousut antaa poikkeuksellisen käyttömukavuuden • lämpöä säilyttävä ja tiukka tuki • vyötärön kiristysnauha lisää istuvuutta ja turvallisuutta • tarkoitettu lihasvammoihin reiden yläosassa, pakaroissa ja nivusissa • ehkäisee kylmän aiheuttamia lihasvammoja ja kramppeja Koot: XS-XL

 • Vulkan 3099 nivushousut 1,5mm

  54,90 

  Vulkan nivushousut ohuesta, korkealaatuisesta neopreenista ehkäisee kylmän aiheuttamia lihasvammoja ja kramppeja. Tukee reisiä, pakaroita ja nivusia. Koot: XS-XL

 • Vulkan nauhoitettava nilkkatuki 7901_Mittaohje Vulkan tuet
  Out Of Stock

  Vulkan 7901 nauhoitettava nilkkatuki

  49,95 

  Sukan päällä pidettävässä nauhoitettavassa nilkkatuessa olevat lämpömuokkautuvat lisätuet antavat Vulkan nilkkatuelle hyvän istuvuuden ja käyttömukavuuden. Koot: S-XL

 • Vulkan 7093 Elastinen Selkätuki

  89,95 

  Vulkan elastinen selkätuki soveltuu ohuen mutta erittäin tukevan materiaalin ja rakenteen ansiosta vaatteiden alla käytettäväksi. Ei hiosta. Tukee erinomaisesti koko alaselkää! Koot: S-XL  

 • Vulkan elastinen nilkkatuki
  Out Of Stock

  Vulkan 3112 elastinen nilkkatuki

  24,90 

  Vulkan elastinen nilkkatuki, jossa suljettu kantapää antaa lisämukavuutta liikunnan aikana. Erinomainen ”löysille” nilkoille ja pienten venähdysten aiheuttamille kiputiloille. Koot: S-L

 • Vulkan elastinen kyynärtuki
  Out Of Stock

  Vulkan 3111 elastinen kyynärtuki

  24,90 

  Vulkan elastinen kyynärtuki venähdyksen tai rasituksen vuoksi turvonneelle tai kipeytyneelle kyynärnivelelle. Napakka tuki estää lisävammojen ja –kipujen muodostumista, ja soveltuu erinomaisesti tilapäiseksi avuksi turvonneen kyynärpään hoitamiseen