Liikunta- ja hyvinvointikirjallisuus

Ihania, inspiroivia ja mielenkiintoisia kirjoja ja oppaita

Laskimme usean kirjan hintaa kevään kunniaksi, ja lisäsimme uutuuksia valikoimaamme. Mukana on kaikkea kivaa ja hyödyllistä liikuntaan sekä terveelliseen ja aktiiviseen elämään! Tarjoamme myös mielenkiintoisia elämäkertoja urheilijoista.

Tulossa myös monipuolinen valikoima vinkkejä ja linkkejä aktiivilomiin ja liikuntamatkoihin omana osastonaan!

Sivun tyyli:
Tuotteita sivulla 12/ 24/ KAIKKI
 • Palaudu ja vahvistu

  28,00 

  Vähennä stressiä ja jaksa paremmin Tätä on toivottu! Suosikkikirjailijan opas arjen palautumiseen. Ehditkö palautua arjen kiireistä? Kaisa Jaakkolan kirja opettaa palautumisen taitoja, jotka vähentävät väsymystä ja vahvistavat jaksamista arjessa.

 • Tie tasapainoon

  34,00 

    Tie tasapainoon Teos jatkaa aiemmin ilmestyneen Chakrapolun jalanjäljillä, mutta vie itsetutkiskelun vielä pidemmälle. Joogaharjoitteet, kirjoitusharjoitukset ja muut tehtävät auttavat sinua viikko kerrallaan syventämään itsetietoisuuttasi.

 • Jutan energisoiva dieettikirja

  19,90 

  Kolme huippudieettiä samoissa kansissa: pH, detox ja antiaging.Testaa, mikä dieetti sopii sinulle: https://jutandieettikirja.fi/

 • Jutan voimakirja

  19,90 

  Jutan opit ja parhaat vinkit henkiseen ja fyysiseen hyvään oloon! Jutta Gustafsberg paljastaa kirjassaan oman hyvinvointinsa ja menestyksensä salaisuudet. Jos kaipaat elämääsi muutosta, seuraa Jutan esimerkkiä! Mukana parhaat kotijumppaohjeet ja top 10 -kuntosaliohjeet sekä ravitsemustietoa.

 • Kasvis

  19,90 

  Suomalaista parasta kasvisruokaa! Hanna Hurtan uusi kasvisruokakirja on monipuolisin opas kasvisruokien pariin. Siitä löydät ratkaisut niin kiireisen arkeen kuin sunnuntaipäivällisillekin. Näillä ohjeilla syöt hyvin sesonkien mukaan, edullisesti ja turhia kikkailematta. Ohjeissa kerrotaan sekä vegaaniset että gluteenittomatkin vaihtoehdot.

 • Hyvinvoiva nainen

  36,90 

  Miten olla hyvinvoiva nainen? huippulääkäri Pippa Laukka kertoo, miten ylläpitää terveyttä, hyvää oloa ja kauneutta läpi elämän.

 • Luonnollisesti paras

  29,90 

  Luonnollisesti paras on kirja nuoren naisen hyvinvointiin.

 • Luonnosta lautaselle

  19,90 

  Villiyrttibuumi valloittaa! Luonnosta lautaselle esittelee 53 luonnonkasvia ja 88 herkullista reseptiä. Löydä luonnon ehtymätön aarreaitta! Käenkaalilimonadi vilvoittaa kesäkuumalla, siankärsämöfocacciasta taiot hetkessä ihanan retkievään ja piharatamomunakas maistuu niin aamu- kuin välipalaksi.

 • Maratonmimmi

  16,90 

      Maratonmimmi kertoo, miten sohvalta pääsee maratonin maaliin. Innostavasti ja pilke silmäkulmassa kirjoitettu opaskirja kokoaa yhteen arkijuoksijan mieltä askarruttavat kysymykset.

 • Ylös, ulos treenaamaan

  29,90 

  Ylös sohvalta ja ulos treenaamaan! Kirja inspiroi liikkumaan ulkona.

 • Perinneruokaa prkl

  29,90 

  Klassikkoreseptien uusi ilme - Perinneruokaa prkl tarttuu tuttuihin ruokiin reippaalla otteella. Kirja sukeltaa perinteisen suomalaisen keittiön maailmaan konstailematta ilman ennakkoluuloja. Hyvät maut yhdistetään rohkeasti moderniin muotoon. Perinteisiä reseptejä höystetään yllättävilläkin valinnoilla, kun Suomen luonnon antimet kohtaavat villit innovaatiot.

 • Personal Brainer

  22,90 

    Personal Brainer tarjoaa lukijalle paitsi tietoa uusista ja perinteisistä aivojumpan ja mielenhuollon menetelmistä, myös konkreettisen aivokunto-ohjelman. Kirja opastaa, miten aivojen muovautuvuuden voi valjastaa palvelemaan omia yksilöllisiä tarpeita ja harjoitella esimerkiksi terävämmäksi havainnoijaksi, paremmaksi rentoutujaksi, taitavammaksi keskittyjäksi tai luovemmaksi ongelmanratkaisijaksi.