Kross Hexagon 7.0 maastopyörä 29″

705,00 

Kross polkupyörä logo

Kross Hexagon 7.0 maastopyörä 29″ harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja hyvän ajoasentonsa ansiosta.

 

Tuotetunnus (SKU): KRHE7Z29X Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kuvaus

Kross Hexagon 7.0 maastopyörä 29″

Kross Hexagon 7.0 maastopyörä 29″ rengaskoolla on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Kross Hexagon 7.0 on harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

RUNKO Aluminium Performance
KOOT 17 – S, 19 – M, 21 – L, 23 – XL, vaihteita 3 x 9
VAIHTEET Shimano Altus FD-M2000 – Shimano Deore RD-M592
ETUHAARUKKA SR SUNTOUR XCM RL (travel 100mm, remote lockout)
JARRUT Shimano BR-MT200 (disc, hydraulic)
KIEKOT Kross Disc (aluminium, 29″, double wall)

Tarkemmat speksit ja runkogeometria mittoineen valmistajan sivuilla:
https://www.kross.pl/en/2020/mtb/hexagon-7-0-1

Ohjeita oikean pyöräkoon määrittämiseen täältä:
https://www.liikuntaliike.fi/tuote-osasto/pyoraily/ohjeita-polkupyoran-koon-valintaan/

Tarkista asiakaspalvelustamme saatavuus ja toimitusaika:asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Ilmoita tilauksen viestissä haluamasi runkokoko! Meillä voi tilaukset tehdä myös sähköpostilla tai soittamalla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi & puh. 02 275 1412!

Kross on keski-eurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on  myös oma, kansainvälisesti loistavasti menestynyt MTB-tiimi jo vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 14.5 kg
Mitat 140 × 20 × 80 cm
Koot

, , ,