Kross Lea JR 1.0 juniorpyörä

365,00 

Kross polkupyörä logo

Kross Lea JR 1.0 polkupyörä on suosittu tyttöjen juniorpyörä 24″ rengaskoolla, minkä tukeva rakenne, hyvä ajettavuus ja ihanat värit ovat nuorten ajajien mieleen.

Tuotetunnus (SKU): KRLEJ224X12W0016 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kuvaus

Kross Lea JR 1.0 juniorpyörä

Kross Lea JR 1.0 on suosittu tyttöjen juniorpyörä 24″ rengaskoolla, minkä tukeva rakenne, hyvä ajettavuus ja ihanat värit ovat nuorten ajajien mieleen.

RUNKO Aluminium Performance
KOKO 1-koko 24″, 1 x 8 vaihdetta
KEULA Kross (travel 50mm)
VAIHTEET Shimano Tourney RD-TX800
JARRUT V-brake
KIEKOT Kross (aluminium, double wall)
RENKAAT Mitas V75 Scylla (24″ × 1,9″)

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian mittoineen voi tarkistaa valmistajan sivuilta: https://www.kross.pl/en/2020/junior/lea-jr-1-0-1

Ohjeita pyöräkoon valintaa löydät täältä: https://www.liikuntaliike.fi/tuote-osasto/pyoraily/ohjeita-polkupyoran-koon-valintaan/

Tarkista asiakaspalvelustamme saatavuus ja toimitusaika: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Meillä voi tilaukset tehdä myös sähköpostilla tai soittamalla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi & puh. 02 275 1412!

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös miehille, naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 13 kg
Mitat 120 × 20 × 60 cm
Värit

Pinkki, Valkoinen-White

Go to Top