Kross Level 2.0 maastopyörä 27,5″ ja 29″

745,00 

Kross logo

Kross Level 2.0 maastopyörä on loistava valinta vaativempaankin maastoon! Kevyt ja ketterä Alumiini Lite runko, jossa nopeutta tuova pidennetty keulaosa, ketterät syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja madallettu painopiste poljentavoimaa lisäämään!

Tuotetunnus (SKU): KRLEV2729 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

Kuvaus

Kross Level 2.0 maastopyörä 27,5″ ja 29″ MTB XC

Kevyt ja ketterä Alumiini Lite runko, nopea pidennetty keulaosa, rungon syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja poljentavoimaa lisäävä madallettu painopiste! Kross Level 2.0 maastopyörä 3 x 8 vaihteella selviää monenlaisissa maastoissa ja remote keulajousitus tuo ajomukavuutta ja säädettävyyttä oman ajotyylin mukaisesti.

RUNKO Aluminium Lite

KOOT 27,5″ S – 16, 29″ 19 – M, 21 – L, 23 – XL, vaihteet 3 x 8

KEULA SR Suntour XCM RL (travel 100mm, remote lockout)

VAIHTEET Shimano Tourney FD-TY700 / Shimano Acera RD-M360

JARRUT Shimano BR-M315 (disc, hydraulic)

KIEKOT Kross Disc (aluminium, 27,5″ ja 29″, double wall)

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta:

https://www.kross.pl/en/2020/mtb-xc/level-2-0-1

Tarkista asiakaspalvelustamme saatavuus ja toimitusaika: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Ilmoita tilauksen viestissä haluamasi runkokoko! Meillä voi tilaukset tehdä myös sähköpostilla tai soittamalla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi & puh. 02 275 1412!

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi jo vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 15 kg
Mitat 140 × 20 × 80 cm