MultiCycle Tandempyörä Double Dream

3.899,00 

Multicycle logo

MultiCycle Tandempyörät ovat korkealaatuisia, tukevatekoisia ja monipuolisesti säädettäviä polkupyöriä kahdelle pyöräilijälle. Tandempyörämalleja on kolme, joista kaikista löytyy myös sähköavusteiset mallit!

Tuotetunnus (SKU): MCDDR1K1LI Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
   

Kuvaus

MultiCycle Tandempyörä Double Dream

Tandempyörä mahdollistaa hauskan tavan pyöräillä pareittain, tai monenlaisista terveydellisistä ongelmista oirehtivalle turvallisen tavan päästä ulkoilemaan ja liikkumaan. MC Multicycle tandempyöristä löytyy turvallisia matalarunkoisia pyörämalleja kaikenkokoisille ja –tasoisille pyöräilijöille.
Hollantilainen MC Multicycle pyörätehdas on uranuurtaja laadukkaiden sähköpyörien valmistamisessa. Tehdas valmistaa kolmea matalarunkoista tandempyörä mallia, joita kaikkia saa myös sähköavusteisina versioina. Yhteensä tandem-malleja on siis kuusi erilaista.
Kaikki Multicycle tandempyörät ovat jykeviä ja laadukkaasti viimeisteltyjä, luotettavia kulkuneuvoja, erittäin laadukkain komponentein.
Kaikki MC tandempyörät ovat myös ns. taittopyöriä, joka mahdollistaa pyörien näppärän kuljettamisen, koska pyörä muuttuu taitettuna tavallisen pyörän kokoiseksi, ja mahtuu siten esim. farmariautoon!

MC tandempyörät ovat kaikki yhtä kokoa, ja niissä on erittäin hyvät säätömahdollisuudet kaiken kokoisille pyöräilijöille.
Kukin tandem on täydellisesti varusteltu, sisältäen joustokeulan, tukevan tuplajalkaisen seisontatuen, lokasuojat, takatelineet, ketjusuojat, ajovalot.

Double Dream

Upea ja laadukas tandempyörä, jossa kumpikin pyöräilijä voi polkea omaan tahtiinsa. Säädettävä runkokorkeus ja ohjaintagot tekevät MultiCycle Tandempyörä Double Dreamista kaikille sopivan kulkuneuvon, jolla pääsee nauttimaan vauhdikkaasta matkanteosta turvallisesti.
Kaikki MultiCyclem tandempyörät ovat taittopyöriä, jolloin niiden kuljettaminen onnistuu tavallisen pyörän kokoisena hyvin!
– kokemattomille pyöräilijöille
– kumpaakin osaa tandemista voidaan polkea itsenäisesti: takana istuva voi polkea silloin kun haluaa.
– tupla-vapaaratas mahdollistaa myös etu- tai takapolkijan lopettaa halutessaan polkemisen silloin kun hänelle on tarpeellista.
– jos polkeminen ei suju synkronissa, voi toinen polkijoista lopettaa polkemisen ihan lyhyeksi aikaa, ja aloittaa uudelleen, jolloin polkeminen sujuu taas yhtäaikaisesti.

Runko Aluminium light
Runkokoko Säädettävissä 48cm – 61cm, matalarunkoinen
Etuhaarukka Magnesium double suspension (säädettävä)
Vaihteet Shimano Alfine 8-speed
Jarrut Magura hydrauliset levyjarrut, hydraulic disc brakes
Ohjaintangot MC Ergobar light City handlebar with adjustable stem, säädettävät
Ajovalot Spanninga Supra (edessä) / Spanninga Plateo automatic (takana)
Renkaat Continental TravelContact 42 mm
Seisontatuki tukeva kaksijalkainen

Huom! Tilaustuote! Toimitusaika 2-4vk. Lisätietoja asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Lisätiedot

Paino 28 kg
Mitat 160 × 30 × 120 cm