SimplyWell – Neljä askelta terveyteen

19,90 

 

 

Hyvinvoinnin opas, jossa käydään läpi ne tekijät, joiden avulla jokainen voi parantaa terveyttään ilman lääkkeitä.Liike, ravinto, mieli ja lepo muodostavat terveen elämän perustan.

Tuotetunnus (SKU): 9789513172039 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kuvaus

SimplyWell – Neljä askelta terveyteen

Hyvinvoinnin opas, jossa käydään läpi ne tekijät, joiden avulla jokainen voi parantaa terveyttään ilman lääkkeitä. Liike, ravinto, mieli ja lepo muodostavat terveen elämän perustan. Kirjassa keskitytään näihin neljään peruspilariin ja tarjotaan harjoitteet, joilla jokainen voi saavuttaa paremman terveyden.

Oli lähtökohtasi mikä tahansa, kirjan harjoituksista löydät itsellesi sopivat. Kirja tuo apua nykyajan työelämän aiheuttamiin kehon ongelmatiloihin: erilaisiin kipu- ja tulehdustiloihin, uniongelmiin ja jatkuvalta tuntuvaan stressitilaan. Sopivasti annosteltu tutkimustieto tukee kirjan kliinisessä työssä kehitettyjä harjoitteita. On aika ottaa terveys omiin käsiin!

Kristian Ekström on helsinkiläinen kiropraktikko ja ainoa Suomessa International Chiropractic Assosiationin hyväksymä kiropraktinen hyvinvointivalmentaja. Hänen intohimonsa on ihmisten innostaminen terveyttä ja elämänlaatua parantaviin elämäntapamuutoksiin. Hän on työssään nähnyt ihmisten onnistuvan muutoksissa kerta toisensa jälkeen.

Ekström, Kristian, TAMMI

 

 

Lisätiedot

Paino 0.62 kg
Mitat 22.4 × 19.5 × 12 cm